1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland T5 Dynamic Command ™ - водеща в индустрията ефективност и ненадмината гъвкавост

New Holland T5 Dynamic Command ™ - водеща в индустрията ефективност и ненадмината гъвкавост

New Holland Agriculture разширява своята популярна гама трактори T5 с новите модели Dynamic Command ™

• Водеща в индустрията ефективност с трансмисията Dynamic Command и мощност на двигател FPT NEF Stage V с технология ECOBlue ™ HI-eSCR2

• Ненадмината гъвкавост, подобрена от компактните размери

• Превъзходен комфорт и видимост с кабината Horizon ™ и новия панел за супер добра видимост

New Holland Agriculture разширява своята популярна гама трактори T5 с новите модели Dynamic Command ™. Това е изключително маневрен трактор, който надеждно осигурява максимална производителност в смесени и животновъдни ферми, където работата на товарачите и транспорта са ключови аспекти на ежедневните операции.

Шон Ленън, Продуктов мениджър за трактори New Holland, споделя:

„New Holland е традиционен лидер в този сегмент. Серията T5 е универсален трактор, идеален за животновъдство и смесено фермерство. Разширяваме гамата, за да дадем възможност на нашите клиенти да намерят трактора, който напълно отговаря на техните изисквания, и днес те могат да избират измежду три различни трансмисии: Electro Command, Auto Command, а сега и Dynamic Command. Тези модели са идеални за фермери, които търсят високоефективен, универсален трактор, с най-високи стандарти за комфорт. "

Водеща в индустрията ефективност с Dynamic Command и двигател FPT NEF Stage V с технология ECOBlue ™ HI-eSCR2

Осемстепенната трансмисия 24x24 Dynamic Command е проектирана за максимална ефективност, така че да предложи широко приложение на скоростите в трите диапазона, които съответстват на най-често извършваните полеви или товарни дейности. Тази функция дава на оператора по-голям контрол върху операцията, която извършва, а това довежда до по-голяма прецизност и производителност. Специализираните съединители за предно и задно движение осигуряват висок контрол, дори при стръмни наклони, а превключването на скоростите е изцяло роботизирано. Промяната на посоката става почти мигновено, а това прави тракторите T5 Dynamic Command идеални за интензивни операции с товарачи. Заедно с функции като StartStop, която позволява на товарача без съединител да работи при по-ниски скорости, това води до комфорт при работа, намалена умора и подобрена производителност.

T5 Dynamic Command се отличава с доказания NEF четирицилиндров 4,5-литров двигател, разработен от FPT Industrial, който достига максимална мощност до 140 к.с.и осигурява максимален въртящ момент от 630 Nm при 1300 об / мин в T5.140 в горната част на гамата. Транспортната крива е оптимизирана, за да сведе до минимум разхода на гориво, допринасяйки за високата ефективност на трактора при работа на пътя. T5 Dynamic Command отговаря на стандартите за емисии Stage V с двигателя NEF и решението за последваща обработка HI-eSCR2, разработено от FPT Industrial, то не се нуждае от поддръжка, като минимизира оперативните разходи и предлага допълнителните предимства на компактния размер, липсата на EGR и простота на оформление.

Ненадмината гъвкавост, подобрена от компактните размери

NHIA

T5 Dynamic Command се характеризира с ненадмината гъвкавост, която е отличителен белег на серията T5, отличаваща се със своите изключително компактни размери. Висок само 2695 мм, с 2490 мм междуосие и тесен ъгъл на завиване от 55 градуса, T5 Dynamic Command е изключително пъргав и маневрен – огромно предимство при работа в двора или при работа с товарачи във фермата.

Превъзходен комфорт и видимост с кабината Horizon ™ и новия панел за супер висока видимост

NHIA

T5 Dynamic Command разполага с многократно награждавана, свръхтиха кабина Horizon ™, която предлага най-добрата операторска среда в своя клас, характеризираща се с превъзходна ергономичност и интуитивни функции на подлакътника SideWinder ™. Новият панел за супер висока видимост, заедно с единичния преден екран и достатъчно остъклени площи, осигуряват несравнима, безпроблемна видимост навсякъде, включително и до повдигнатата кофа, което прави трактора идеален за работа с товарач.

T5 Dynamic Command

Всичко за серията T5 с Dynamic Command можете да разберете от единствения вносител на New Holland за страната – ИНТЕРАГРИ България. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.