1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШИЯ ТРАКТОР ПРЕДИ СЕЗОНА – ТОЙ ЩЕ ВИ СЕ ОТПЛАТИ НА ПОЛЕТО

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШИЯ ТРАКТОР ПРЕДИ СЕЗОНА – ТОЙ ЩЕ ВИ СЕ ОТПЛАТИ НА ПОЛЕТО

Практически съвети от сервизните техници на ИНТЕРАГРИ България за предсезонната поддръжка на вашия трактор New Holland

С наближаване на пролетния сезон, предстоят дни на усилена работа на полето за вашия трактор. Увеличете шансовете си за перфектна сеитба с професионална предсезонна поддръжка на вашия трактор New Holland в сервизите на ИНТЕРАГРИ България – единственият официален вносител на марката за страната.  Запазете час за предсезонен преглед и се възползвайте от 30% отстъпка от цената на всички оригинални резервни части за трактори, валидна до 12 февруари 2021 г.

New Holland

Предсезонният преглед е важна част от грижата за вашия трактор, така че той да бъде в пълна изправност и да даде най-доброто от себе си през следващия сезон. Някои основни проверки на машината често се подценяват или се извършват в последния момент, без да се отделя достатъчно внимание на рисковете и щетите, които могат да възникнат. Сервизните техници на Интерагри България съветват как някои прости операции по поддръжката на вашия трактор сега, ще допринесат за вашата по-висока производителност, максимална ефективност и безопасност на работа.

Вашият трактор е изразходвал много сили в тежките задачи и натоварвания през сезона. Проверете нивото на електролита в акумулатора и долейте, ако е необходимо. И при следващата си покупка помнете, че оригиналните акумулатори New Holland са проектирани за обслужване веднъж на пет години. Високата надеждност на акумулаторите се дължи на повишената устойчивост на вибрации и идеалното съответствие с вашата машина New Holland за намаляване на износването.

Праховите частици, отделяни във въздуха по време на работата през сезона, могат да бъдат опасни както за двигателя на трактора, така и за оператора в кабината. Проверете дали масления, горивния и въздушния филтър на двигателя и въздушния филтър на кабината са в добро състояние и при необходимост ги сменете. Цялата гама оригинални филтри New Holland гарантира максимална производителност и здравословни условия на работа за вас и за вашия трактор.

„Работата по мръкнало“ е романтична, но не е благоприятна за вашата производителност и безопасност. Проверете светлините и лампите и ги сменете, ако е необходимо. Оригиналните светлини и лампи New Holland осигуряват оптимална видимост във всякакви атмосферни и светлинни условия. Така производителността и безопасността ще бъдат подсигурени.

Добрата видимост е задължителна за производителността на вашата работа, както и за вашата лична безопасност. Проверете и сменете чистачките. Не разчитайте на счупено огледало. Оригиналните чистачки и огледала са изработени от висококачествени материали за идеална видимост във всякакви условия.

Проверка на изправността на прикачната система, както и на предния подемник (ВОМ) са важни за ефективността на бъдещата ви работа без неочаквани прекъсвания и излишни инциденти. Състоянието на спирачната система, състоянието на колелата и дисковете също допринасят за сигурността на оператора и за отличната работа на машината. Не забравяйте да проверите и за течове по хидравличната система, както и изправността на кормилната уредба, съществени за вашата безопасност и максимална ефективност на работа.

Не забравяйте, че общото състояние на вашия трактор е съществено за вашата безопасност. Изправността на алармата, наличието на предупредителни и задължителни стикери, както и добрият външен вид са от значение за вашата сигурност по време на експлоатация на машината. Дори най-дребната драскотина, ако не получи внимание, може да се превърне в голяма рана. В Интерагри България са налични всички видове оригинални бои и добавки с най-високо качество, с помощта на които да възстановите напълно каросерията на вашия трактор.

Запазете час за вашия предсезонен преглед на тел. 0700 46 666 или посетете най-близката до вас локация на Интерагри на територията на цялата страна, за да се възползвате от промоционалните условия за покупка на резервни части и консумативи за вашия трактор New Holland.  Повече информация на www.interagri.bg


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.