1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. NEW HOLLAND завоюва водещо отличие на SIMA 2017

NEW HOLLAND завоюва водещо отличие на SIMA 2017

Наградата дойде за новата система EVEREST

Наградата „Машина на годината“ спечели новата система EVEREST на лидерите в прибиращата техникa.  Революционната иновация повишава ефективността на най-високопроизводителните комбайни в света CR и CX.

Журито на „Машина на годината“ връчи своята престижна титла на едни от най-големите и мощни комбайни в света – NEW HOLLAND CR и NEW HOLLAND CX, оборудвани с революционната система Еверест. Отличието за 2017 г., в категория „Комбайни“ беше връчено на официални представители на NEW HOLLAND Agriculture в рамките на специална церемония на Парижкото изложение SIMA.

От официалните вносители на марката у нас, ИНТЕРАГРИ България, поясниха, че новата система ще се предлага с двуроторните комбайни CR7.90, CR8.80 и CR8.90, както и с отличниците сред сламотръсната прибираща техника – CX7.90, CX8.70 и CX8.80.

Еверест е ново поколение нивелираща система, върху която NEW HOLLAND работеха през последните години, за да повишат капацитета и ефективността на своите по-големи и мощни комбайни, при работа в наклонени терени.
Първото отличие – „Машина на годината“ е безспорно доказателство, че инженерите на
NEW HOLLAND за пореден път са се справили отлично. Както всички знаем, водещите критерии за присъждане на това отличието са директните ползи за фермера, вложените иновации, реалното представяне на терен, оптимизирането на оперативните разходи и лекотата на експлоатация.“, Николай Петков, мениджър прибираща техника в ИНТЕРАГРИ България.

Наградата „Машина на годината“ е учредена през 1997 г. и се връчва веднъж на всеки две години на изложението Агритехника в Хановер, Германия. От 2015 г., едно от награждаванията се провежда и на водещото изложение SIMA в Париж, Франция. В журито влизат водещи журналисти от специализирани в агро сектора европейски медии.

Тази награда е признание за ненадминатото представяне на комбайните CR и CX, не само при жътва в равни полета, но и при хълмисти терени. Системата Еверест залага нови стандарти за висока производителност и ефективност, от които могат да се възползват всичките ни клиенти, които работят при подобни условия.

Изключително съм горд, защото още веднъж доказахме отдадеността на NEW HOLLAND в проектирането и създаването на истински лидери в прибиращата техника.“, каза Карло Ламбро, Президент на марката NEW HOLLAND Agriculture

CX и CR Everest – ненадминати резултати в жътва при наклон

Сламотръсните модели CX7.90, CX8.70, CX8.80 и двуроторните комбайни CR 7.90, CR8.80 и CR8.90, оборудвани с иновационната система Еверест, са проектирани, така че успешно да противодействат на всички негативни влияния на жътвата при склон. Моделите CX и CR Everest осигуряват безупречна поддръжка на оптималната хоризонтална позиция на овършаващия и сепариращ трак. Те компенсират странични наклони до 20%, оптимизират подаването на ожънатата маса към ситото и ви предоставят същата ненадмината производителност, както и при жътва в равно поле.

Системата Еверест може да работи и съвместно с познатата до сега Self-leveling, за 100% ефективност при наклон до 36%. Това съчетание повишава капацитета на комбайна, дори и при жътва в изключително тежки условия.

Кабината запазва хоризонталната си позиция при наклони до 20%. Това означава по-малко умора за оператора и по-висока концентрация. Системата Еверест е напълно интегрирана и не променя външната структура или размери на машината.

Ключово допълнение към това предимство е, че системата не изисква никаква допълнителна поддръжка в дългите дни на жътвената кампания, сезон след сезон. Революционната система Еверест е разработена в тясно сътрудничество на NEW HOLLAND с I2J Solutions, френска компания, специализирана в производството на дооборудване за комбайни.

Повече информация можете да получите от официалния вносител на NEW HOLLAND за България – фирма ИНТЕРАГРИ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.