1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новата серия трактори MF8S с премиера на българския пазар

Новата серия трактори MF8S с премиера на българския пазар

Една по-различна визия и концепция от фермери за фермери

Корпорация AGCO и фирма ВАРЕКС, официален дистрибутор на бранда Massey Ferguson, отговаряща за пазара в България, представиха новата серия трактори MF 8S.

Гамата трактори от серия MF8S въвежда нова ера на достъпни, надеждни и свързани трактори, предоставящи нови нива на комфорт и ефективност, но и предимствата на свързаността и технологията за интелигентно земеделие, сформиращи едно устойчиво бъдеще.

 

 

 

„Изключително развълнувани и горди сме от възможността да представим MF8S на българския пазар. Смело може да се каже, че това е трактор на тракторите за 2021 г. - симбиоза между минало и бъдеще, съвършено нова концептуална разработка, изобилстваща от редица нововъведения. Вярно е, че в основата на всяка техника стои инженерната мисъл, но MF8S е проектиран от фермери за фермери. Хилядите техни съвети, препоръки, мнения и желания са дали днешния облик на MF8S“, обясни един от управителите на Варекс Иван Масларов.

 

 

„Много сме горди, че MF 8S след като заслужено спечели наградата „Трактор на годината“ за 2021 е на нашия пазар. Проектът беше започнат буквално от нулата, но с ясната перспектива клиентът да е в центъра на кабината и около него да бъде изградена машината. Намираме това за съвсем логичен подход в последното поколение машини, които се произвеждат от авангардните производители, в т.ч. и бранда Massey Ferguson. А той не е само съчетание от високи технологии, производителност и надеждност. Той е нещо повече. Той има много детайли, които са ориентирани към отношението на потребителите, не само комфорт и свързаност, но много повече“, коментира търговският директор Филип Лазаров.

 

 

 

Първият за страната ни трактор MF 8S вече е закупен. Във фирма Варекс са постъпили заявки за доставка до клиенти на още няколко трактора от новата серия.

 

„2020 г. беше различна година за всички нас. За нас, от Massey Ferguson, тя донесе други възможности, тъй като започнахме програма за развитие на фабриката ни в Бове, Франция, както и разработката и представянето на нови продукти, отговарящи напълно на новите изисквания в ЕС, свързани с хомологацията и т.нар. Mother Regulations, в т.ч. и високите изисквания на клиентите ни към нашите продукти“, подчерта в приветственото си слово към партньорите от Варекс Пол Даудесуел, бизнес мениджър, отговарящ за продажбите на продуктите от марката Massey Ferguson на пазара в България.

 

AGCO завърши придобиването на допълнителни 15.7 хектара в съседство на съществуващата фабрика в Бове, което позволи бъдещо развитие и разрастване на фабриката в посока подобряване на ефективността при съхраняване на компонентите и вертикалната интеграция на производствения процес чрез разширено производство на компоненти след инсталиране на нови 3D принтери.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.