1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Нови модели овощарски трактори на Deutz-Fahr – серия DF

Нови модели овощарски трактори на Deutz-Fahr – серия DF

Моделът 9360 TTV WARRIOR – черната перла в короната на DEUTZ-FAHR

Нисък разход на гориво и малък радиус на завой – това са основните предимства на овощарските трактори DEUTZ FAHR от новата серия DF, с мощности 105 и 115 к.с., с двигател STAGE 5, нова кабина с равен под, електрохидравличен реверс и три двойки хидравлични изводи, както и триточкова навесна система, каза Светослав Генчев, търг. представител на Ири Трейд за Варна, Шумен и Добрич. Това са ново поколение високотехнологични специализирани трактори, които отговарят и на най-високите изисквания по отношение на продуктивност и гъвкавост. Предната част е с напълно нов дизайн. Двигателите, охлаждащите системи и резервоарите за гориво сега са още по-компактни. Серията овощарски трактори DEUTZ FAHR отговаря на високо иновативни специализирани изисквания по отношение на производителността и гъвкавостта на оборудването.
 
Ири Трейд представи и два нови универсални модела от 5-та серия – 5115 и 5125. Тези трактори предлагат идеално решение за всички изисквания със своите екологични двигатели от ново поколение, механични, Powershift или CVT трансмисии, интелигентна хидравлична система и щедра спецификация, допълнена с PTO.
Моделите на DEUTZ-FAHR от новата 6-та серия са с две междуосия, три варианта на трансмисия, два вида кабини с различни нива на удобство и много други варианти на удобства, които могат да бъдат съчетани в най-добрата комбинация за този клас.
 
Акцент на БАТА АГРО 2022 беше моделът от 7-ма серия - 7290 TTV HD с високо ниво на стандартно оборудване. Преден навес, окачване на предния мост, напълно автоматизирана трансмисия, заводска навигация.
 
Най-атрактивният трактор на БАТА АГРО 2022 беше DEUTZ-FAHR 9360 TTV WARRIOR - черна перла в цвят металик. Машината разполага с непрекъснато променяща се TTV трансмисия за прецизни скорости. Kомфортна кабина MaxiVision 2 с iMonitor 2.0, автоматични рутинни функции и най-съвременни системи за прецизно земеделие. Двигателят е Deutz 7,8-литров комън рейл, с мощност 336 к.с. Товароподемност на задния навес 12 000 кг., капацитет на хидравличната помпа 210 л/ мин., три скорости на силоотводния вал. Машината разполага с адаптивно окачване на предния мост и с най-дългото междуосно разстояние в класа – 313 см. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.