1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новите комбайни на Case IH Axial-Flow® 140 излизат в Европа

Новите комбайни на Case IH Axial-Flow® 140 излизат в Европа

Те осигуряват висока скорост на прибиране на реколтата, отлично почистване и минимизирани загуби на зърното

Case IH, като създател на прибиращата роторна технология Axial-Flow®, за пореден път поставя нови стандарти: най-новото поколение комбайни е на път да влезе на европейския пазар. Всички комбайни отговарят на регулацията Tier 4 Final, включително и двигателят с мощност 449 к.с. за модела 7140.


Експерти за високодобивни култури
Повишената мощност на двигателя и последователното развитие на оптимизираните ротори водят до по-добра производителност във високодобивните култури в Европа. "Новите комбайни на CASE IH от моделите 5140/6140/7140 са оптимизирани за увеличаване на пропускателната способност и производителността, като същевременно се гарантира най-високо качество на зърното и се намаляват загубите на зърно почти до нула - дори когато работят в трудни условия", казва Пол Харисън, координатор по прибиране на реколтата за ЕМЕА.


Ефективни и внимателни
Комбайните на Case IH от серията Axial-Flow® 140 са предназначени да отговорят на изискванията на наистина взискателните специалисти, от средни производители до професионални фермери.
"Роторите са оптимизирани за европейските условия във всички култури. Както роторите са перфектно съчетани с нови двигатели на тези комбайни, наличната мощност се използва много ефективно. И е също толкова важна: В допълнение към постоянната висока производителност, внимателната жътва, която осигурява, нашият ротор гарантира, че клиентите ще имат най-високо качество на зърното в своите зърнени резервоари", подчертава Харисън.
Прецизната система за вършитба на комбайните Axial-Flow® е харесвана от зърнопроизводителите. Хедерите са налични в ширини до 9,3 м за новата серия 140. Те са предназначени специално за европейските условия и дават възможност за извличане на максимална полза от капацитета на комбайна.
Резервоарите за зърно на Axial-Flow® моделите 6140 и 7140 са с капацитет от 10 570 литра. Когато дойде време за разтоварване, то се свършва бързо, с максимална скорост на разтоварване на 113 литра/сек. И тъй като дължината на шнека позволява на резервоара за зърно да остане на удобно разстояние от комбайна, операторите може дори да спестят повече време, като в същото време разтоварват в движение", обяснява Пол Харисън.


Водещи в отрасъла по отношение на отработените газове и намаляване на емисиите
Case IH реши да използва SCR технология за отработените газове от самото начало. Намаляването на емисиите и отличната надеждност на двигателите потвърждават тази стратегия. С HI-ESCR, следващата стъпка е към още по-чиста и по-ефективна работа в бъдеще. Разработеният от CNH Industrial двигател, новата технология HI-ESCR намалява емисиите с 95%, като по-нататъшното увеличаване на производителността, икономията на гориво и надеждността ще отбележат по-ниски сметки за гориво!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.