1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новият JCB 525-60 Agri Plus – с премиера на БАТА АГРО Пролет

Новият JCB 525-60 Agri Plus – с премиера на БАТА АГРО Пролет

Закупете го чрез безлихвен лизинг от JCB Finance

JCB - номер едно в света производител на телескопични товарачи, които са №1 на българския пазар, представя набор от нови разработки при гамата телескопични товарачи на БАТА АГРО Пролет 2016. Те включват иновативния двигател, отговарящ на изискванията на Tier 4 Final (етап IV) и нови функции за водещия в индустрията за универсални товарачи пакет Smart Hydraulics. Поставят се нови стандарти за икономия на гориво и производителност в процеса на товарене и обработка.

Новият JCB 525-60 Agri Plus е с премиера на БАТА АГРО Пролет, но преди това се доказа в работа в реални условия по време на серия демонстрации в животновъдни ферми в страната. Той е уникална машина заради съчетание на компактни размери от 197 см височина и 180 см широчина и постигане на максимална товароподемност от 2,5 т на уникалните 6 метра. Подходящ за оптимална работа не само в животновъдните ферми, но и при малки зърнопроизводителни стопанства, защото със своите 6 метра може спокойно да обработва и зърно. Машината е много близка до своите събратя от големия клас, като е със странично разположен двигател, централно разположена стрела, добре захванати преден, и заден мост към рамата за максимална бутаща сила.

Товарачът 525-60 AGRI PLUS Loadall е оборудван с 2,5-литров мощен двигател JCB Diesel by Kohler T4 Final, който постига 300 Нм въртящ момент при едва 1400 об/мин и не се нуждае от скъпа последваща преработка на отработените газове с DPF или DEF. Тъй като генерира пикови нива на въртящ момент при ниски обороти на двигателя от 1500 – 1600 об/мин, този двигател може да осигури оптимално съчетаване на работата на трансмисията и хидравличната система за пестене на гориво. Трансмисията е хидростатична, задвижвана от 90-литрова аксиално-бутална помпа.

За по-голяма производителност и мултифункционалност товарачите JCB се предлагат с голям избор от приспособления – кофи за зърно, щипки за бали, мултифункционални щипки, багерно устройство и др.

Новите модели JCB товарачи вече са на българския пазар и се предлагат с безлихвен лизинг от JCB Finance и вносителя Оптиком.
Допълнителна информация за новостите в гамата JCB Agriculture ще намерите на сайта www.jcb-agri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.