1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новият колесен челен товарач 721F на CASE Construction на Агритехника 2013 в Хановер

Новият колесен челен товарач 721F на CASE Construction на Агритехника 2013 в Хановер

Съвременните двигатели, снабдени със SCR технологията, имат предимство поради по-ниската консумация на гориво

На Агритехника 2013 в Хановер CASE Construction ще представи новия колесен челен товарач 721F. Според компанията използването на строителни машини се повишава, което обуславя разширяването на този сегмент, чрез производство на разнообразни селскостопански машини в съчетание с биологични продукти, каквато е биогазта.

Новата F серия има редица предимства. Тя притежава 5-скоростна кутия и отворени оси ZF, които не позволяват блокиране на работния процес. Дори при използване на изключително лек материал, когато машината е мокра, се осигурява оптимално сцепление.

Съвременните двигатели, снабдени със SCR технологията, имат предимство поради по-ниската консумация на гориво. Те предоставят допълнителна полза – не се нуждаят от филтър за частици, които трябва да бъдат изгорени при изключително висока температура. Инжектираните карбамид частици осигуряват значително по-ниска температура, като по този начин предотвратяват летящите искри.  

За да отговари на всички нужди, Case Construction предлага богат избор от специални кофи и монтирани устройства, които позволяват оптимално използване на силата на машината. Освен това в новата серия са на разположение аксесоари, като например специални селскостопански гуми с протектор, които осигуряват особено високо сцепление.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.