1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Ново регионално представителство на ОПТИКОМ в Монтана

Ново регионално представителство на ОПТИКОМ в Монтана

В края на септември предстои официалното откриване на базата

Наскоро се нанесе в нов дом и отвори врати новото представителство на ОПТИКОМ ООД в гр. Монтана. Тракторите LANDINI, телескопичните товарачи JCB, разнообразен инвентар и почвообработващи машини могат да се видят и пробват на площадката, разположена на изхода от Монтана за Лом.

Търговският представител за Северозападна България Алексей Върбанов и сервизният специалист Станислав Драгомиров са отличен екип и с готовност очакват фермерите в новия си просторен офис. Много стопанства в региона вече разполагат с техника от ОПТИКОМ – трактори LANDINI, пръскачки KUHN, тороразпръсквачки SULKY, култиватори ZAMIDIS и освен за машините могат да разчитат на местния екип и за резервни части, консумативи, масла и смазочни материали. Сервизно обслужване, смяна на масла и филтри и дребни ремонти могат да се извършват на място при клиентите.

От фирмата са подготвили изгодни промоционални оферти за есенната кампания, а по-предвидливите фермери могат да спестят средства чрез ранни поръчки за пролетни сеялки MONOSEM.

Предстои и официално откриване на базата в Монтана в края на септември. За контакт: 0889 333554, Алексей Върбанов, търговски представител.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.