1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Очаквайте в АГРОФОРУМ: Къде в България за първи път беше приложена технологията за прецизна сеитба

Очаквайте в АГРОФОРУМ: Къде в България за първи път беше приложена технологията за прецизна сеитба

И още: Актуални машини за пролетната кампания

Мениджъри, собственици и служители на животновъдни стопанства от Южна България бяха участници в първата по рода си у нас „Академия за фермери“, която се проведе в Сливен. Целта на обучението беше фермерите да натрупат експертни знания и ключови умения, необходими за успешното управление на млечните ферми у нас.

Картирането е първата стъпка към прецизното земеделие. Как се прави и какви са ползите от него – за да разберете, елате с нас в землището на град Криводол. А след това ще ви заведем и в района на Дулово. Предстои да разберете защо.

Иновативната почвообработваща техника, добре позната на фермерите в Европа, с бързи темпове навлиза и в българското земеделие. Ще ви покажем най-популярните машини, с които работят земеделците в Чехия и Португалия и ще разберете с какво те са интересни и за вас.

Икономията на гориво, комфортът, здравината и добрият сервиз са сред основните ви изисквания, когато търсите трактор. Да видим кои японски разработки при тракторите са направени специално за европейските фермери.

Атрактивни премиери при прикачната техника отбелязаха началото на пролетната кампания. Световните иновации са вече и в България.

Нов модел зърнокомбайн с премиера у нас. С какво той е интересен за европейските фермери?
Днес земеделието е немислимо без прецизните технологии и софтуерните решения. Какво повече дават те? Несъмнено повече качество и по-малко разходи.
Пролетната кампания изисква извършване на почвообработката и сеитбата в срокове. На какви нови машини може да разчитате?

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 16.04. - 23.04.2016г

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.