1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Официално представяне на Case IH Optum AFS Connect

Официално представяне на Case IH Optum AFS Connect

Запознайте се с най-новия трактор на американския лидер Case IH от серията Optum AFS Connect - машината, която променя правилата в земеделието. Официалното представяне на най-новото бижу в портфолиото на компанията се състоя онлайн през септември 2021 г.

“AFS технологията е в сърцето на най-новите продукти на Case IH. Това е много повече от продуктово предимство. Това е нещо, което променя играта по отношение на цялостния подход при управлението на стопанствата“, коментира Дан Стюарт, Маркетинг директор на Case IH Europe по време на събитието.

Трактори

Трактори

Новата серия трактори, която се предлага в диапазона от 250 до 300 к.с, разполага с внедрена и усъвършенствана технология за свързаност, контрол и по-висока рентабилност в земеделските стопанства. Това прави трактора универсален и подходящ за почти всички видове стопанства, включително и по-малките.

Защо да изберете Case IH Optum AFS Connect?

Благодарение на множеството си предимства – производителност, ефективност и иновативност - фермерите не само ще успеят да надградят нивото на управление на своето стопанство, но и ще бъдат истински професионалисти.

Тракторът разполага с усъвършенствана AFS технология. Нейната мисия е да помогне на земеделеца да подобри управлението на стопанствата, работата и движението на машините. Но освен това прави обмена на данни лесен като детска игра. 

Ето и най-важните предимства, които трябва да вземете предвид:

  • перфектна видимост и безопасност 

  • ново поколение кабина 

  • удължена гаранция

Но нека да влезем в малко повече детайл. Тази серия трактори е оборудвана с последно поколение обезшумена кабина, която е със 7,5% по-голям обем и 11% повече остъклена площ.

Видимостта по време на работа е нещо изключително важно и Case IH знаят това. Затова и новата серия трактори идва с по-голямо предно стъкло и по-широка чистачка. А при нощни обработки, тракторите предлагат отлични работни условия, благодарение на повечето работни светлини.

Освен това машината е оборудвана с две камери отпред и отзад, а като опция се предлага и безжична камера, позволяваща по-лесното и бързо прикачване на инвентара.

Вземете още сега своя нов трактор

Един клик Ви дели от вашата нова машина. В сайта на TitanMachinery.bg Ви очаква изобилие от актуални и изгодни предложения за всякакви типове и модели селскостопански машини. 

Имате въпроси? Не се колебайте да попитате

Ако все още не сте сигурни коя е най-подходящата машина за Вашето стопанство, изпратете ни онлайн запитване или се обадете още сега на 0888 444 233. Нашите специалисти са винаги насреща да помогнат.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.