1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Опитен център в Санкт Валентин

Опитен център в Санкт Валентин

„Разходка в облаците“ дава възможност за наблюдение на производството на трактори от птичи поглед

Нова атракция във фабриката за трактори на Щайер в Санкт Валентин. Посетителите могат да разгледат производстото от птичи поглед. Високо над монтажния цех за кабините минава новоизградената пътека, която дава на посетителите уникални гледки от нова перспектива.
„Инвестираме в обучения, но и в нашите клиенти. Сега гостите ни имат възможност да гледат как се сглобяват машините – хем от сигурна дистанция, хем в центъра на събитията“, казва Йозеф Пенцингер, мениджър маркетинг на Щайер за Австрия, Швейцария и Словения.
„За този нов елемент при обиколките на фабриката Щайер е изразходвал значителни средства, и ние сме сигурни, че нашите клиенти, гости и фенове ще бъдат много доволни. От различни проучвания знаем, че нашите клиенти се интересуват от това как и къде се сглобяват техните машини. Те искат да се убедят с очите си в нашите производствени стандарти. И точно тази възможност им дава новата пътека“, продължава Пенцингер.
Европейската централа на CNH Industrial в Санкт Валентин, Австрия, е много повече от една модерна фабрика за известните и търсени машини на Щайер. Тук знанията на различни клонове на CNH Industrial се събират на едно място, и тук човек има идеалната възможност да натрупа практически опит и да участва в обучения. „В нашите обучения и курсове от 2012 година насам са участвали повече от 2000 търговци и техни служители, а само през 2013 година фабриката е посетена от над 12 000 души“, обяснява Гейвин Енрайт, мениджър на посетителския център.
Клиентите и партньорите са от цяла Европа, Африка и Близкия Изток.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.