1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Оправдаха ли се очакванията към изложението БАТА АГРО 2013

Оправдаха ли се очакванията към изложението БАТА АГРО 2013

Участие взеха 193 компании на 41 хил. кв.м изложбени площи

За 4-та поредна година под мотото „Модерни решения за модерно земеделие“ у нас се проведе най-голямото Международно специализирано изложение БАТА АГРО 2013, което се оказа рекордно тази година. В него взеха участие 193 компании с над 41 хил. кв.м изложбени площи, на които бяха представени последните иновации от българското и световното селскостопанско машиностроене.

В седмичната анкета на Agro.bg 80% от потребителите са очаквали да видят най-новите машини на пазара  представени на изложението, а останалите 20% са заложили на по-мащабно представяне в сравнение с предишните издания.

И тази година БАТА АГРО оправда  очакванията на хилядите земеделски производители с добрата си организация, разнообразие на представената земеделска техника и лоялни търговци. С всяко издание изложението става все по-впечатляващо. Посетителите за пореден път имаха възможността да се докоснат до най-модерните технологии в земеделието и да наблюдават в работен режим иновациите, въплътени в производството на селскостопанска техника от водещи световни марки в сектора.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.