Оран в каменисти почви с плуговете SERVO

Хидромеханичната система за повдигане на плужния стълбец NOVA предпазва плуга от повреди

Плуговете SERVO със защита от камъни NOVA осигуряват безопасност. Оран без спиране означава пълна производителност, дори и при работа в каменисти почви.

Хидравличната система от претоварване с регулируема сила на задействане предпазва плуга от повреди. Тази система има много умна система на задействане на налягането: стълбецът с плужното тяло не се помръдва, докато не достигне зададеното съпротивление. При задействане на системата, зададеното налягане намалява пропорционално с повдигането на стълбеца. Без окопаване и разместване на големи камъни и скали. Това води до защита на целия плуг.
• При повторно проникване на плужното тяло в почвата, налягането отново се увеличава, за да се осигури надеждното проникване на тялото дори и в сухи и тежки почви.
• Настройката на пусковата точка на задействане на налягането се регулира много бързо, чрез манометър, разположен на прикачната рамка на плуга.

5d72f4a4b372bfb1476878fc18dedebdce1d5bdc855a3d5c61pimgpsh_fullsize_distr_400

Оран без спиране дори в каменисти почви

 mano_400


Настройка на пусковата точка на налягането бързо и лесно изпозвайки манометър разположен на прикачната рамка на плуга.

Плуговe SERVO със ситеми PLUS и NOVA

При комбиниране на двете системи за хидравлично регулиране на работната ширина и хидравлична защита от камъни, вие получавате максимална надеждност и гъвкавост по време на работа.

Доказана система

С променливо хидравлично пусково налягане, системата NOVA адаптира плуга към различните видове почва. Всяка двойка плужни тела има собствен хидро-акумулатор, който позволява изместване на стълбеца нагоре и същевременно встрани до 40 см. Гресирането на шарнирните точки и допълнителните болтове на срез гарантират дълъг експлоатационен живот на плуга. Централната система за гресиране е стандартна за всички плугове, оборудвани със система NOVA.

• Плавното и гъвкаво задействане на пусковото налягане предпазва както плуга, така и трактора.
• Хидроазвотните акумулатори са разположени от вътрешната страна на крака на плуга, за да бъдат защитени по време на работа.
• Пружинно-окачените дискове за отсичане на първата бразда преминават над камъните, без риск от повреда.

88b1e362b94fe25639ac2adeb6bdef000655638423893f74a8pimgpsh_fullsize_distr_300
Позволява се повдигане до 40 см, като същевременно с това имаме и странично изместване.
plug_400

Позволява се повдигане до 40 см, като същевременно с това имаме и странично изместване.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.