1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. От Щаер разработват професионални трактори с най-модерните технологии

От Щаер разработват професионални трактори с най-модерните технологии

Steyr S-Tech технологията в машините е едно от най-големите преимущества в селскостопанската техника

Ще можете да се насладите на успеха, само ако работите с машини, които са безопасни както за вас, така и за околната среда. Затова от Щаер разработват професионални трактори с най-модерните технологии с поглед към бъдещето. С добавянето на Steyr S-Tech технологията в машините, от компанията успяха да създадат едно от най-големите преимущества в селскостопанската техника.

Тази интелигентна система за управление ще задоволи всички нужди на фермерите и ще гарантира за най-голяма прецизност и производителност, докато обработването Вашите полета.

Идеята зад Щаер S-Tech

Технологията е създадена да увеличи доходите на земеделските производители: S-Tech системата помога да се намалят работните разходи, да се увеличи производителността благодарение на възможността за програмиране на предварително зададен маршрут и оборудвана с GPS и GLONASS системи.

Усъвършенствано управление над машината

С Щаер STech 700 тъчскрийн мониторът всички прибори за управление са под ръка. Фермерите може също да следят и за добива на обработваната култура, разхода на гориво, да свържат външни камери към системата, да записват важни данни за извършената работа и ISOBUS-ready оборудването, ако имат инсталирано такова.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.