1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Отличие „Принос в механизацията на земеделието” 2017 г.

Отличие „Принос в механизацията на земеделието” 2017 г.

Kонкурсът се организира от Министерството на земеделието, храните и горите, Русенски университет „Ангел Кънчев”

Kонкурсът – Отличие „Принос в механизацията на земеделието” се организира от Министерството на земеделието, храните и горите, Русенски университет „Ангел Кънчев”, Аграрен университет, Селскостопанска академия, Научно-технически съюз по машиностроене и вестник „Земеделска техника”.

Благодарение на досегашните си три издания (2014 - 2016 г.) събитието успя да се утвърди като Празник на механизацията на земеделието. 
Формулярите за тазгодишното издание на Отличието са обособени в 3 основни направления в зависимост от особеностите на земеделието:
- Направление 1 „Български производител на земеделска техника”
- Направление 2 „Иновации” - Участва се в категориите „Енергетични машини”, „Самоходни прибиращи машини” и „Работни машини” с подкатегории за различни по направление на производство и размер стопанства
- Направление 3 „Механизация в земеделското производство” – Класирането ще бъде в категории полевъдство, животновъдство, трайни насаждения, смесено производство за различни по размер стопанства.

Приканваме всички работещи в сектор „Земеделие”, нашите партньори и колеги, фирмите, произвеждащи и внасящи техника за селското стопанство и земеделските производители да продължат да следят информацията за Отличието и да участват в конкурса.
Награждаването на победителите ще бъде на 7 декември 2017 г. в сградата на НТС, София.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.