1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Отново на гости при JCB с Оптиком

Отново на гости при JCB с Оптиком

Гостите от България любезно приветства Чарлз Стивънсън, Регионален мениджър в JCB за Южна Европа

За пореден път в началото на юни 2015 заведохме наши клиенти в заводите на JCB във Великобритания, след предходното ни пътуване по същия повод през октомври 2014. След настаняването в четиризвездния спа-хотел Hoar Cross с много комфорт и специална вечеря в чест на българските гости, на следващия ден от пътуването групата бе топло посрещната в посетителския център на JCB. В наша чест на входа бе издигнат и българския флаг. Последва презентация и разглеждане на музея на JCB с интересна информация и експонати за славната история на бранда. Първият продукт, създаден и разработен от създателя на компанията Джоузеф Сирил Бамфорд в неговия гараж, е бил селскостопанско ремарке с хидравлично разтоварване. Това „наследство” е в основата на сега съществуващата най-широга гама решения за товаро-разтоварни дейности и неконвенционални трактори за максимални нива на производителност. И досега иновациите са в основата на успеха на JCB. В това се увериха гостите по време на обиколката на производствените линии за трактори JCB Fastrac и телескопични товарачи, центъра за резервни части с изцяло обновени мощности и компютърна обработка на пратки 24 часа 7 дни в денонощието. 

В завода за двигатели JCB EcoMax нашите клиенти се убедиха в изключителното качество наp6030213a_1000 компонентите и процеса на производството. Интерес привлече и най-бързият дизелов автомобил в света - JCB Dieselmax, оборудван с двигатели JCB444, ползвани и при телескопичните товарачи, и постигнал световен рекорд на соленото езеро Бонвил от 560 км/ч през 2006.

Гостите от България любезно приветства Чарлз Стивънсън, Регионален мениджър в JCB за Южна Европа. 

Интересна беше и туристическа обиколка на Нотингам, където гостите опитаха от вкусната домашна храна, хубава бира и колорита на най-стария пъб в цяла Великобритания Ye Olde Trip to Jerusalem, чиято история започва от 1189 година.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.