1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Първа демонстрация на марката Arbos край село Изгрев

Първа демонстрация на марката Arbos край село Изгрев

Трактор и сеялка – перфектна комбинация за стопанството на фермерите Делчеви

Италианско качество и гаранция. Надеждност и висока производителност. Така гостите на полевата демонстрация край село Изгрев коментираха представената комбинация от трактор и сеялка с марката Arbos. Машините определено представляват интерес за домакините - семейство Делчеви, които са животновъди и зърнопроизводители. Обработват 10 хил. дка земя и имат ферма с 500 крави.

Тракторът Arbos 5130 е оборудван с 4-цилиндров двигател TIER 4 Final с максимална мощност 136 к.с. Той се отличава с много ниска консумация на гориво - само 205 грама на киловатчас. Иновативният и високоефективен двигател Kohler е носител на отличието Дизел на годината.

Кабината на Arbos 5130 гарантира отлична видимост, ергономичност, сигурност и безопасност, както и ниски нива на шум. Лекотата на управление се осигурява от 5-степенната трансмисия, а навесната система е с капацитет 4400 кг.

„Тракторът е универсален и практичен, подходящ за малки и големи стопанства. Комбинацията на трактор и сеялка от марката Arbos е перфектна, защото едновременно осигурява висока производителност и бързина", заяви Антони Фасила, представител на Arbos.

След като отчетат резултатите при жътвата земеделските стопани ще решат дали да инвестират в тази комбинация от трактор и сеялка.

„Вече има голям интерес към тези машини. Ние гарантираме отлични резултати, лесна поддръжка, конкурентни цени. Осигурен е навременен сервиз и бърза доставка на резервни части. Машините са с тригодишна гаранция", подчерта Антони Фасила.

Arbos е eдна от най-старите италиански марки трактори, която възкръсна благодарение на голяма китайска инвестиция в Европа. Към днешна дата тракторите и прикачния инвентар се предлагат у нас от фирма Arbos Balkan, която има дилърска мрежа в страната.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.