1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Първа копка на нов агроцентър на Оптиком в Монтана

Първа копка на нов агроцентър на Оптиком в Монтана

Снимка:

Компанията организира серия мероприятия „Майски вечери“ в цялата страна

Първа копка на нов търговско-сервизен център край Монтана направиха днес, 15 май, от фирма Оптиком - един от лидерите в търговията със земеделска техника у нас. Сред официалните гости на събитието беше и кметът на Монтана г-н Златко Живков. Новото представителство ще е разположено на площ от 7404 кв. м в рамките на Технологичен Парк - Монтана, и ще включва търговски, сервизни и административни помещения, съвременно оборудване.

Агроцентърът ще разполага с 1000 кв. м разгъната застроена площ. Инвестицията се очаква да достигне 1,5 млн. лв. и ще осигури работни места за 10 служители, както и пълноценно обслужване на земеделските производители от Северозападна България: съвременна диагностична и сервизна апаратура, складово оборудване, зала за обучения и шоурум с голямо разнообразие високоефективна земеделска техника, инвентар и резервни части.

За старта на проекта домакините от Оптиком бяха приготвили за гостите си много изненади. Фермерите имаха шанса да купят машини на промоционални цени или с талон с допълнителна отстъпка до 5 000 лв. в играта „Играй и спечели“. Освен възможност за изгодни покупки на нова агротехника гостите на Оптиком участваха в томбола с награди, осигурени от Кооперация „Китка” в чест на 20-годишния й юбилей.

До момента Ортиком има собствени агроцентрове в Стара Загора, Добрич, Плевен, Павликени, Разград, Пловдив, Карнобат, предлагайки световноизвестни брандове  – трактори LANDINI и McCORMICK, товарачи и трактори JCB, зърнокомбайни LAVERDA, сеялки MONOSEM, торачки SULKY, плугове OVLAC, разнообразен прикачен инвентар, сервизно обслужване и резервни части за всички тях.

Серията вечерни събития на Оптиком ще преминат от 15 май до 5 юни под мотото „Майски вечери: Отворени врати в нашите бази – близо до вас” в центровете на компанията в Монтана, Плевен, Пловдив, Стара Загора, Разград и Добрич.

Вижте програмата на  „Майски вечери” в рубрика Прояви на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.