1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Първо жънеш, после плащаш – как? Научете на щанда на ИНТЕРАГРИ България на БАТА Агро Есен 2015

Първо жънеш, после плащаш – как? Научете на щанда на ИНТЕРАГРИ България на БАТА Агро Есен 2015

Преференциална програма за ранна заявка и закупуване на налични комбайни NEW HOLLAND

Искате нов комбайн, за да подобрите производителността на своето стопанство? Обновете машинния си парк СЕГА с комбайни NEW HOLLAND или направете ранна заявка при преференциални условия. Официалният вносител на бранда ИНТЕРАГРИ България ви предлага да вземете вашия комбайн срещу минимален аванс от 15% и оставете първата вноска за септември 2016 г. Без никакви допълнителни разходи, такси и застраховки.

Какво е необходимо:

• Подпишете договор за покупка или доставка на комбайн NEW HOLLAND от 8 до 11 септември 2015 г. (периода на БАТА Агро)
• Внесете аванс до 30 септември 2015 г.
• Спестете от разходите за задължителните такси и застраховки за първата година
• Печелете пари от повишената производителност на стопанството ви минимум една кампания, преди да започнете изплащането на вашата машина
Общи условия:
• кампанията представлява преференциална програма за финансиране, валидна за налични комбайни и ранни заявки
• важи при подписване на договор през периода на БАТА Агро и заплащане на аванс от 15% до края на септември 2015 г.
• годишна лихва от 3,95%
• възможност за изплащане до 60 месеца
• първа вноска дължима през месец септември 2016 г.
• безплатно за клиента
  - Нотариална такса
  - Регистрация
  - Такса вписване
  - Застраховки – Каско и Гражданска отговорност за първата една година (преференциални условия за подновяване, Каско – 0,5% от стойността на машината)
  - Такса за управление на лизинга
  - 0% лихва до първа вноска
 
Какво печелите, ако купите СЕГА?

• Първо жънете, после плащате

Поръчайте или вземете своята машина сега и започнете да я изплащате след една година! tc_5070_13_023b_300Така ще може да я използвате и да реализирате продукцията си преди първа вноска, само срещу аванс. Не „заключвате“ средства и не изплащате комбайн, който ще можете да използвате чак след 9-10 месеца.
На практика машината започва да ви носи приходи, преди да сте започнали да я изплащате, тъй като обновяването на машинния парк с комбайн на NEW HOLLAND води до повишаване на производителността средно с 15-20% и намаляване на експлоатационните и горивни разходи с до 10%.
Предимства на закупуването на налични машини: доставка веднага; машината може да се използва в текущата кампания още тази година.
Предимства на ранната заявка: прецизен персонален избор на машина със спецификация, напълно отговаряща на нуждите ви. Навременна доставка по договорка.
• Получавате преференциални цени СЕГА
 Уникалната за пазара програма ви дава изключително изгодни условия и специални отстъпки. Единствено ИНТЕРАГРИ България ви предоставя тази възможност, благодарение на ексклузивното си партньорство с NEW HOLLAND
• Пестите от задължителните такси и застраховки
 Машините закупени по настоящата програма започват да работят за вас и да пестят пари още преди да бъдат платени. Комбайните получават безплатни едногодишни застраховки Каско и Гражданска отговорност. След изтичането на гратисния период се възползвате от едни от най-добрите условия за подновяването на застраховките и пестите средства в дългосрочен план. Допълнителен подарък са всички задължителните такси.
• Възползвате се от плюсовете на официалния вносител
 Избирайки ИНТЕРАГРИ България, работите директно с NEW HOLLAND, а не с прекупвачи и се ползвате от всички предимства. Получавате пълна заводска гаранция, обслужване в широка мрежа сервизни центрове от сертифицирани специалисти и мобилни екипи. Експресна доставка на резервни части, на достъпни цени, без оскъпяване за транспорт.
Получавате желаните машини навреме с посоченото от вас оборудване. И не на последно място – възползвате се от най-добрите цени и условия за земеделска техника NEW HOLLAND.

Какво губите, ако оставите „днешната работа“ за напролет?

cx_6090_12_10j6090078_300Кампанията „Първо жънеш, после плащаш“ е изцяло ново решение. Реализирана от ИНТЕРАГРИ, съвместно с NEW HOLLAND, тя предоставя уникални преимущества без аналог на пазара.
• Купувате без финансово спокойствие
Закупувайки машина, непосредствено преди жътва, губите преференциалната цена и бонуси от предходната година. Плащането или изплащането ѝ трябва да започнат веднага.
• Заплащате сами всички допълнителни разходи
Губите пари, губейки правото си да се възползва от безплатните:
  - Нотариална такса
  - Регистрация
  - Такса вписване
  - Застраховки – Каско и Гражданска отговорност за първата една година (преференциални условия за подновяване, Каско – 0,5% от стойността на машината)
  - Такса за управление на лизинга
  - 0% лихва до първа вноска
• Губите време и средства
Понасяте загуби от по-бавното и неефективно събиране на реколтата с остаряла или недостатъчна техника. Имате по-ниска производителност, по-високи загуби и разходи за поддръжка и гориво.
Губите време за проучване на оферти и възможности за закупуване на машини в период, в който повечето земеделци трябва да са на полето.
Нямате избор и трябва да рискувате да закупите наличното в момента.
Губите време да обикаляте по институции, за да заплатите задължителните такси и застраховки.

Купете сега и СПЕЧЕЛЕТЕ с ИНТЕРАГРИ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.