1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Първокласна техника за качествено косене

Първокласна техника за качествено косене

Специалното предложение на Kubota - косачки от серия DM

Силен акцент в зелената линия машини на японския бранд Kubota са косачките. Серията DM e  разработена в няколко модела: DM1000, DM2000, DM3000, DM3300 и DM4000. Машините предлагат работна ширина от 1.70 до 9.50 метра и в зависимост от модела се нуждаят от мощност в диапазона от 50 до 150 к.с. Косачките разполагат с от 4 до 16 работни дискове- с
3 броя ножове на всеки диск. Машините са с централно или странично шарнирно окачване и олекотена конструкция, позволяваща агрегатиране към 3-точкови навесни сиистеми от категория II и III.

Косачките Kubota разполагат със закалени косачни дискове – триъгълни косачни дискове с по 3 ножа на диск за по-добро нарязване и припокриване. Гладката конструкция осигурява плавно преминаване на откоса, което води до намаляване на консумацията на мощност. В същото време косачките предлагат надеждна здравина. Заварена отвътре режеща греда е изработена от висококачествена стомана с бърз достъп за обслужване на всеки фланец. За сигурна работа машините са оборудвани с пружинна нон-стоп защита. Освен това разполагат с три вида кондиционери - пластмасови, метални или гумени, за различни видове култури. Косачките от серия DMC имат и кондиционер и предлагат работна ширина в диапазона от 2.40 до 8.75 метра.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.