1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. По-широк обхват в растителната защита

По-широк обхват в растителната защита

Предният резервоар Gemini като допълнениие към новата пръскачка Sirius на Lemken

Продуктовата гама на Lemken включва навесните пръскачки Sirius с обем на резервоара до 1900 литра. С добавянето на предния резервоар Gemini, с вместимост от 1100 литра, се увеличава ефективността на машината, но също така се осигурява изключителна стабилност по време на пътуването, като товарите върху трактора са равномерно разпределени.

За оптимално взаимодействие между двете устройства, Sirius може да бъде оборудван с допълнителен електрически клапан, който е лесен за управление от кабината на трактора.
Със своя 1100-литров резервоар, плюс 120-литровия резервоар за вода, Gemini осигурява достатъчен обем за допълнително разстояние от най-малко 50% на подаване, в зависимост от степените на приложение. Предният резервоар Gemini е наличен в два варианта. Основният модел позволява в пълен обем да се използва за прясна вода или течна тор, като мощната бъркалка гарантира, че течностите за пръскане остават хомогенни по всяко време без формиране на утайки. Вътрешната система за почистване и бъркалката се захранват от хидравлична помпа. Gemini се управлява лесно чрез два клапана за подбор за превключване между всмукване, чиста вода или пулверизиране на течности, разбъркване и почистване.

Предният резервоар Gemini също така разполага с добър външен дизайн. Неговата основа е гладка с цел да се предотврати полепване на растения, а специална монтажна рамка предвижда добра видимост за улеснение при работа с високи култури. Резервоарът е с плосък дизайн за поддържане на оптимална видимост, а долната връзка, свързваща точките, може да бъде гъвкава, в зависимост от посоката на движение. Пръскачките Sirius с преден резервоар Gemini доказват пълната си способност за работа и по хълмисти терени.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.