1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. По време на CropTec 2014 г. New Holland ще насочи вниманието към прецизната грижа за земята

По време на CropTec 2014 г. New Holland ще насочи вниманието към прецизната грижа за земята

Ще бъдат представени решенията PLM™ Connect Telematics

CropTec 2014 г. ще даде възможност на земеделските производители  да видят как високата ефективност на Precision Land Management (Прецизно управление на земеделието и машинния парк) на New Holland може да намали загубите, да повиши печалбите и да увеличи свободното  време.

Разположен в най-източната част на Англия в изложбения център в Питърбъроу на 19 и 20 ноември New Holland ще покаже пълен набор от инструменти, включително компютърни конфигурации, специализиран софтуер, телекомуникационно оборудване и окомплектация на машините със GPS – системи.

На изложението ще бъдат представени продукти и технологии на New Holland, които могат поотделно или в комбинация, значително да повишат производителността и ефективността на стопанството, в резултат на намаляване на разходите за производство при всички земеделски култури и фуражи.

Ще бъдат представени решенията PLM™ Connect Telematics, за да се види как анализите, направени в реално време може да доведат до повишаване на производителността. Най-съвременната комуникационна система може да улесни наблюдението и контрола на оборудването от централизиран офис. Това позволява работата на машината да се следи и управлява, без да е необходимо да се губи време за пътуване и проследяване на отделните операции.

Ще бъде изложена и пълната гама от дисплеи: от основния EZ-Guide® 250 и междинния FM-750 ™ до най-съвременните FM-1000 ™ и XCN-2050, както и двете интегрирани решения на Intelliview ™ III и IV.

В демонстрацията на New Holland ще бъде включено и напълно интегрираното автоматично управление IntelliSteer®, което подобрява цялостната ефективност, води до икономия на гориво и повишава производителността и комфорта на оператора.

Лесният за употреба и инсталиране EZ-Pilot™, който е включен в кормилната система, също ще покаже на бизнеса ползите от точния и ефективен контрол.

В допълнение, системите за контрол в реално време на операциите, ще демонстрират възможностите за намаляване на разходите чрез контролното устройство.

Офис софтуерът PLM™ Mapping ще разкрие на фермерите възможностите за разглеждане и печатане на карти, доклади за добивите и реколтата в различни райони, както и по-съвременни функции, като създаване на ръководства за ориентиране  и листовки с указания за ползване.

Репутацията на New Holland Agriculture е изградена на основата на успеха на нашите клиенти, производители на селскостопански култури, животновъди, лозари, партньори и професионалисти. Те могат да разчитат на широк набор от иновативни продукти и услуги: пълна гама оборудване - от трактори за прибиране на реколтата и  подемно-транспортна техника до финансови услуги, предоставени от специалисти в областта на земеделието. Световната дистрибуторска мрежа, включваща отлични професионалисти и ангажираността на New Holland за високи постижения е гаранция за удовлетвореност на всеки клиент.
New Holland Agriculture е търговска марка на CNH Industrial NV (NYSE: CNHI / MI: CNHI) - световен лидер в сектора на капиталовите стоки с доказан индустриален опит, широка гама от продукти и световно присъствие.

52363463463_530_01

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.