1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Подгответе своите машини за пролетните обработки и сеитбата

Подгответе своите машини за пролетните обработки и сеитбата

Изгодните предложения идват от Интерагри България

Само оригиналните резервни части и консумативи гарантират правилната и икономична работа на вашите машините. Затова фирма ИНТЕРАГРИ България, официален вносител на NEW HOLLAND, предлага специална предсезонна програма. Тя включва преференциални условия за сервиз и отстъпки за оригинални части CNH. Безплатна диагностика и транспорт на сервизните екипи – подарък от ИНТЕРАГРИ България. Програмата важи до края на месец март и се отнася за определени групи артикули, дефинирани от производителя и съобразени със сезона.

Основна грижа за ИНТЕРАГРИ Бълагрия е клиентите да могат да използват своите машини на 100% винаги, когато са им необходими. Затова в началото на годината, когато бюджета е проблем за не малко земеделски производители, ИНТЕРАГРИ предлага някои много важни бонуси, които веднага ви спестяват пари, докато се грижите за своите машини по възможно най-добрия начин.

За разлика от повечето конкуренти на пазара, ИНТЕРАГРИ предлага напълно безплатна диагностика на вашите машини, от високо квалифицирани сервизни специалисти, на място във вашата база. В допълнение, транспортът на екипите също е подарък от официалния вносител на NEW HOLLAND у нас.

Изключително конкурентни са и предлаганите отстъпки за закупуването на р105710851080108410821072_1езервни части и консумативи, включени в програмата. Отстъпките стигат до 25%.

Освен, че ви пести пари, сервизирането на вашите машини от ИНТЕРАГРИ България, ви два още три много важни предимства.

Използването на неоригинални резервни части е голям и често неоправдан риск. То може да доведе до повреда, а понякога и невъзможност „ремонтираната“ машина да се използва в активния период на пролетната подготовка.

Това е голямата разлика с посещение в официален сервиз на ИНТЕРАГРИ България. Там може да разчитате на високо ниво обслужване от специално обучени сервизни техници и оригинални резервни части с гарантиран произход. Всичко това е сертифицирано с 6-месечна гаранция на ремонта и заменените части, която осигурява вашето пълно спокойствие.

Бързата доставка на резервни части е ключова, особено в случаите, в които е възникнал alternator_01проблем докато машината е на полето. Спирането на работата дори за няколко часа може да струва скъпо. Затова ИНТЕРАГРИ съвместно с NEW HOLLAND използват система за приемане, обработка и изпращане на заявките за резервни части, която да пести време, а от там и средства. Получаването, организирането и изпращането на резервни части е оптимизирано така, че в рамките на работния ден след подаване на заявката, поръчката да е на разположение на клиента. Освен това, той не заплащат допълнително разходи за експресен транспорт.

ИНТЕРАГРИ България е относително млада компания. Макар стъпила на пазара едва през 2013 г., тя е и една от най-бързо развиващите се в агро сектора. В момента ИНТЕРАГРИ разполага с впечатляваща сервизна мрежа в цялата страна, като пряко за компанията или дилърската мрежа работят близо 70 обучени и опитни сервизни техници. Персоналът отговарящ за резервните части е отделно. Това прави сервиза един от най-големите у нас и гарантира гъвкавост и внимание към клиента.

През настоящата година се очаква откриването на поне още две сервизни бази в страната. Така територията се покрива не само от гледна точка на продажби, но и на качествен и достъпен сервиз. От отстъпката за предсезонната подготовка може да се поинтересувате в базите на ИНТЕРАГРИ България в цялата страна. Пълните адреси и контакти може да откриете на официалния сайт на компанията: www.interagri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.