1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Посрещнете пролетната кампания с култиваторите на Раломекс

Посрещнете пролетната кампания с култиваторите на Раломекс

С тях ще постигнете бърза и качествена почвообработка с ниски експлоатационни разходи

Българският производител на почвообработваща техника Раломекс разполага с богато разнообразие от модели култиватори, компактори и пръскачки. С тях ще постигнете бързина, качество, надеждност и ниски експлоатационни разходи.

Култиваторите за слято култивиране – навесни и прикачни, с работна ширина от 2 до 14 м работна ширина, извършват обработка на дълбочина от 8 до 22 см.

Култиваторите могат да се окомплектовани със зъбни, пружинни брани или ротори. Предлагат се и компактори, навесни и прикачни, с работна ширина от 4 до 10 м. За тях са необходими трактори с мощност от 60 до 500 к.с.

Окопните култиватори КОВ на Раломекс са предназначени за междуредово окопаване на високостеблени пролетни култури на междуредие 70-80 см. Могат да се настроят на междуредие от 45, 60 и 110 см. С култиваторите се извършва подрязване на плевелите и раздробяване на почвата.

Предлаганите окопни култиватори са 4, 6, 8 и 12-редови. Необходимата мощност на трактора е от 40 до 120 к.с.

Всички модели окопни култиватори могат да се оборудват с торовнасяне, включително и течно торовнасяне за УАН /течен азотен тор/.

Портфолиото на Раломекс се допълва от навесни щангови пръскачки Деметра, с които може да се провежда прецизна растителна защита с разтвори, емулсии и суспензии за полски, зеленчукови и трайни насаждения.

Пръскачките са оборудвани с тройни дюзодържачи с противокапков клапан. Стандартно са снабдени с италиански помпи и резервоар за измиване на системата. Щангите са подвижни и се повдигат и свалят ръчно или хидравлично. Регулаторът на налягането е безстепенен, резервоарът е УВ устойчив. Работната ширина на щангите на пръскачките е 12, 16 и 18 м, а резервоарите са с обем – 600 л, 800 л 1000 л и 1200 л.

Предлаганите пръскачки Деметра са с ръчно или компютърно управление с гаранционен срок 2 години.

Българският производител на почвообработваща техника Раломекс постоянно усъвършенства предлаганата агротехника с цел удовлетворяване на нарастващите изисквания на земеделските стопани.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.