1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Повишаване на земеделската производителност чрез използване на “Ultraflex” - иновативната технология на Michelin

Повишаване на земеделската производителност чрез използване на “Ultraflex” - иновативната технология на Michelin

Днес всички земеделски производители са изправени пред едни и същи предизвикателства: намаляване на разходите, максимизиране на добивите и минимизиране на уплатняването на почвата. Въпреки това, използването на по-мощни и тежки машини причинява точно тези проблеми, от които те се опитват да избягат.

MICHELIN Ultraflex е революционно решение на това двойно предизвикателство да се поддържа развитието на селскостопанската техника с цел повишаване на производителността, докато в същото време се опазва един от най-важните ресурси, а именно: почвата.

Гумите на MICHELIN “Ultraflex” работят при много-ниско налягане, което води до намаляване на разхода на гориво, по-добра теглителна сила и изключително съпротивление. Освен това, ниската степен на уплатняване на почвата допринася за повишаването на производителността.

Технологията “Ultraflex” позволява на гумите да понасят същото натоварване при по-ниско налягане в сравнение със стандартната радиална технология. Външната странна на гумата е едновременно здрава и гъвкава.  Това води до по-широк отпечатък и по-добър контакт с почвата. 

Когато говорят за предимствата от използването на гумите на MICHELIN “Ultraflex”, земеделските производители поставят на първо място 15% по-ниския разход на гориво, по-малкото уплътняване на почвата, увеличените с до 4% добиви и по-дългия експлоатационен живот на машината, заедно с професионализма на екипа на Michelin.

Земеделско стопанство “Емилиана Уест Ром” обработват над 120 хил. декара земя в Румъния и разполагат с технологичен парк от над 60 машини.

 Стопанство от такъв калибър се нуждае от най-добрите машини, оборудвани с гуми от най-високо качество.

“Нашите партньори играят много важна роля, тъй като ние винаги работим с хора и компании, които предлагат най-високо качество.” - Емилиана Уест Ром

Емилиана Уест Ром използват гумите на Michelin както за най-мощните си трактори, комбайните и за леките си коли.

„При използването на гумите на MICHELIN “Ultraflex” , забелязахме по-малко уплътняване на почвата, по-дълъг живот на гумите и намален разход на гориво, с дори с 10-12%” заяви  Митрич Разван, инженер агроном в Емилиана Уест Румъния (V1)

Emiliana:

Вижте мненията на още земеделски производители и разберете, какви са техните наблюдения от използването на гумите на MICHELIN “Ultraflex”.

Oltpiess: 


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.