1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Пръскачките Uragano 3000 и Pompeo 22-32 – италианската прецизност в растителната защита

Пръскачките Uragano 3000 и Pompeo 22-32 – италианската прецизност в растителната защита

Те са сред топ продуктите на Maschio Gaspardo

Нови и атрактивни продукти предлага на български пазар италианската компания Maschio Gaspardo чрез своите официални представители: НИКА 2 ООД – Русе, АГРОХОЛ ООД – Добрич и АГРОЛА ЕООД – Плевен. Освен на прецизни сеялки и почвообработващи машини Maschio Gaspardo акцентира и на гамата от пръскачки.

Uragano е самоходна пръскачка, конструирана за работа дори и в много напреднал стадий от развитието на културите. Конфигурацията на машината ѝ позволява да преминава през редове с растения с височина до 3 м без да ги поврежда. С помощта на изключително интелигентна хидравлична система непрекъснато могат да се променят ширината на оставяната диря, стрелата и височината на кабината с цел създаване на различни конфигурации. Благодарение на ниско разположения център на тежестта, създаван от фиксираните в централен тунел двигател и машинни компоненти, пръскачката е изключително стабилна и благонадеждна при работа в полеви условия или при маневриране. Универсалният характер на машината я прави подходяща за всякакъв вид работни задачи.

Другият топ модел в продуктовата гама на Maschio Gaspardo е Pompeo 22/32. Това е прикачна пръскачка, предназначена за големите ферми, които се нуждаят от оптимален времеви режим на осъществяване на растителна защита: значителната работна ширина и големият обхват на разпръскване гарантират обработката на много хектари за кратко време.

          pompeo-22-32_1_425

Стрелата е снабдена с хидравличен повдигач с форма на успоредник с дължина 1600 мм и хидропневматичен амортисьор (по избор на клиента). Стрелата запазва изключителната си стабилност при всякакви условия с цел гарантиране на висока работна скорост, голяма производителност и отлични резултати по всяко време.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.