1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Премиера от Раломекс на БАТА АГРО Есен – сеялка за есенници

Премиера от Раломекс на БАТА АГРО Есен – сеялка за есенници

Друг акцент ще бъдат пръскачките - навесни и щангови, 12 и 16 метра

Най-новият продукт в портофолиото на Раломекс са сеялките за есенници. Тяхната премиера ще бъде на БАТА АГРО Есен в Стара Загора от 30 август до 3 септември.

Сеялките са прикачен тип, като с тях могат да се сеят както класически житни култури, така и култури с дребни семена като рапица и люцерна.

Конструкцията на сеялките позволява работа в тежки условия, както и на недобре подготвени площи за сеитба. Моделите са с работна ширина от 3,6 и 4 метра. 

Другата група продукти, на които Раломекс ще акцентира, са пръскачки – навесни и щангови – 12 и 16 м, с капацитет 600, 800 и 1000 л. Основните им компоненти са от водещи италиански производители, съчетани с опита на Раломекс за производство на здрави заварени конструкции. Производството на пръскачки е реализирано със съдействието на фирма Екоал ООД, водещ производител на резервни части за индустрията и селското стопанство.

През тази година фирмата разработи и машини от по-висок клас, аналогични на основните произвеждани продукти. Те се характеризират с промени на марката на основните материали, от които се произвеждат. Подобреното им антикорозионно покритие предоставя по-висока надеждност.

Заповядайте на щанд Е52. Разгледайте иновациите от българския производител Раломекс, убедете се на място в качеството на произвежданите машини.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.