1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Премиери от Оптиком на БАТА АГРО 2016

Премиери от Оптиком на БАТА АГРО 2016

Тракторът МcCormick X 7.670 имаше атрактивно представяне

С атрактивна премиера фирма Оптиком започна участието си на пролетното издание на БАТА АГРО 2016 - Пролет. Във фокуса на вниманието беше тракторът МcCormick X 7.670. Той е с максимална мощност 195 к.с., с безстепенна трансмисия VT-DRIVE, 4-диапазонна варио, с хидравлична навесна система и с товароподемност на навеса 9300 кг. Кабината на трактора е PREMIER CAB, с активно окачване за съвършен комфорт.

Landini е друг емблематичен за Оптиком бранд. При него акцент беше поставен върху трактора модел Landini 5-100 D, с максимална мощност 95 к.с., с механична трансмисия с 16 предни и 16 задни предавки. Тракторът е с хидравлична навесна система, с товароподемност на навеса 4 350 кг. Кабината е комфортна, с луксозна седалка за водача, с въздушно окачване.

Достойно представяне имаше и брандът JCB в лицето на тракторите Fastrac. Специално внимание е обърнато на челните товарачи на JCB, където най-голям интерес събира моделът 525-60 Agri Plus.

На щанда посетителите могат да видят и практична лозарска техника на бранда Rinieri, впечатляващата сеялка Maxi Drill на бранда Sky. Щандът на Оптиком няма да е пълен без друг емблематичен за фирмата бранд- Monosem с пневматични прецизни сеялки и испанските плугове Ovlac.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.