1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Престижна награда за дилъра на JCB Агри в България

Престижна награда за дилъра на JCB Агри в България

ОПТИКОМ ООД получи „SPIRIT OF JCB” за усърдна работа и отлични постижения

Миналата седмица в Англия се проведе Световна дилърска конференция на JCB Агри дилъри. Сред делегатите бяха 14 души търговски и сервизен екип на Оптиком ООД – единственият официален дистрибутор на селскостопанската техника на JCB за България (телескопични, компактни, мини, колесни и верижни товарачи, трактори Fastrac).

Домакините от JCB в течение на няколко седмици на април и май посрещат дилърите си от цял свят, общо 2600 души. Екипът на Оптиком се включи във втората група от около 200 делегати, които от 2 до 4 май имаха възможност да се запознаят с огромните инвестиции и мащабните планове за бъдещето на английския производител на телескопични товарачи № 1 в света JCB.

Конференцията премина под мотото „JCB – Лидер в Иновациите”. Компанията отчете 950 млн. USD инвестиции за последните 5 години. През 2012 г. са произведени общо 69 244 машини, а наскоро бе тържествено отбелязана едномилионната произведена машина за 65-годишната история на JCB. Интересно е, че 1/3 от тези машини са създадени само в последните 6 години. Един от всеки 3 телескопични товарача, продадени в света, е с марката JCB.

Делегатите присъстваха на подробно обучение за всички модели селскостопанска техника на JCB, последвано от атрактивни демонстрации и светлинно шоу. Целият търговски екип на българския дилър получи от JCB и Оптиком iPad mini, оборудван с приложение JCB Hub, което ще улеснява търговците и техните клиенти.

По време на заключителната част на конференцията бяха отличени 3-ма европейски дилъри за добрите им резултати, сред тях достойно място зае ОПТИКОМ ООД, който получи наградата „SPIRIT OF JCB” за усърдна работа и отлични постижения през 6-те години успешно партньорство с английския производител. Наградата връчи Ричард Фокс-Марс, директор на JCB Agriculture.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.