Престижното изложение Innov-Agri ще отбележи 25-та си годишнина

На площ от 160 хектара ще бъдат показани новостите в земеделието

От 2-ри до 4-ти септември 2014 г., Innov-Agri очаква над 90 000 земеделски стопани и специалисти от аграрния свят за своята 25-та годишнина във фермата Outarville, Франция. Innov-Agri е шоу на открито, създадено за професионалисти от земеделския свят, което се организира всяка година от Groupe France Agricole.

Концепцията, която пожъна голям успех през тези години: посетителите сравняват на място, на полето и в действие, различни техники, оборудване и практики за отглеждане на културите, имат възможност да проучат своите бъдещи инвестиции. Гостите ще открият повече от 28 дка площи реколта, 46 дка с демонстрации, повече от 1000 машини, зелена витрина и много новости относно стойките.

Към днешна дата повече от 300 изложители са потвърдили присъствие, като площта, на която ще участват, е 160 хектара, достъпни във фермата Outarville, разположена на около двадесет километра в северната част на Орлеан, където ще се проведе събитието.

За първи път на Международния павилион ще бъдат посрещнати журналисти и чуждестранни кореспонденти. Тази зона ще предлага всички удобства, за връзката между тях и изложителите.

Като място за обмен на иновации и опит, Innov-Agri приветства в това издание, технически щандове на високо равнище, от които France Agricole ще отговаря на въпроси на журналисти, фермерски сдружения, техници и посетители.

Посетителите ще видят европейски новости, дори и в световен мащаб, в демонстрационните полета по време на 3-дневното изложение.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.