1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. През 2019-та ни очакват две големи ключови агросъбития

През 2019-та ни очакват две големи ключови агросъбития

SIMA в Париж и Agritechnica в Хановер ще съберат земеделския сектор от целия свят

Две големи международни агроизложения ще се впишат успешно в земеделската 2019 г. След интересната и иновативна Eima 2018 в Болоня, която през ноември събра рекорден брой компании и посетители, две предстоящи изложения – във Франция и Германия, дават заявка за още по-успешни издания през новата година.

78-мата SIMA ще събере световната агроиндустрия от 24 до 28 февруари в Париж в Nord Villepinte Exhibition Centre. Традиционно ще бъдат раздадени медали за иновации - 2 златни, 5 сребърни и 20 бронзови. Те ще отличат най-иновативните продукти, технологии и оборудване, селектирани по няколко критерия – дигитални технологии в земеделието, качество и отлично представяне на машините на полето, съчетаващи комплексни операции и използвани при широк набор от култури, безопасни условия на труд.

Заедно със SIMA ще бъде проведено и изложението на селскостопански животни SIMAGENA, което ще покаже огромно породно разнообразие и ще събере на едно място животновъди и селекционери.

Второто ключово събитие през годината ще е Agritechnica 2019 в Хановер от 10 до 16 ноември. Традиционно се организира от DLG - Германското земеделско общество. Водещото световно изложение за земеделска техника и технологии ще събере водещи компании от агросектора, които ще покажат своите последни иновации. Последното издание – през 2017 г., е привлякло повече от 450 хил. посетители от 130 държави.  

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.