1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. При силен интерес продължават организираните от фирма Оптиком "Майски вечери"

При силен интерес продължават организираните от фирма Оптиком "Майски вечери"

Следващата среща от поредицата ще е в Пловдив на 27 май

При силен интерес продължават Майските вечери при Оптиком. Поредната среща с фермери се състоя в базата на фирмата в плевенското село Ясен, където гостите отново имаха възможност да закупят нова техника с изключителни отстъпки. Земеделски производители от района се сдобиха с телескопичен товарач JCB 531-70 Agri, продълбочител Dondi с разрохкващ валяк, брана с независими дискове Maschio Ufo, трактор Landini Powerfarm 100, обръщателен плуг Ovlac и др. Общо 90 машини са включени в играта за големи отстъпки „Играй и спечели”, която продължава и през следващите Майски вечери.

Гостите на Оптиком на 27 май, вторник,  от 17:00 ч., в базата в Пловдив, също ще могат да проверят късмета си в „Играй и спечели”, като ще имат шанс да закупят машини на промоционални цени, валидни за събитието, или дори още по-изгодно, ако изтеглят талон с допълнителни отстъпки до 5 000 лв. Машините за играта в Пловдив ще бъдат:

- товарач JCB 531-70 Agri Plus,

- трактори Landini 5-110H и Landini Powerfarm 100

- зърнокомбайн Laverda M300 MCS T с FF хедер 5,4 м

- трактор Armatrac 804,  

- сеялка за есенници Maschio S Maria,

- поливна машина Irriland Compakta,

- обръщателен плуг Ovlac LF 3+1/120,

- брана с независимо окачване Maschio UFO,

- тороразпръсквачки Sulky X40 Vision WPB 24-36 м и DPX 24 12-24 м,

- култиватор окопен 6-реда ръчно сгъваем Monosem SCD,

- култиватори Zamidis 6-редов и Zamidis Zeus 9м и

- надробител Lipa SHU 230

На разположение на гостите за консултации и обсъждане на възможностите по ПРСР 2014-2020 ще бъдe г-н Свилен Костов, председател на Център за иновативно земеделие. Освен възможност за изгодни покупки на нова агротехника, гостите на Оптиком ще участват в томбола с награди, осигурени от Кооперация „Китка” в чест на 20-годишния й юбилей. 20 късметлии ще получат ваучeри за 20% отстъпка за консумативи и резервни части на стойност до 20 хил.лв в срок до 20 дни от всички магазини на фирмата в страната – Монтана, Плевен, Павликени, Добрич, Разград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Харманли, Карнобат, Бургас и Ямбол.

По подобен начин ще протекат и следващите майски вечери, но навсякъде машините с промоционални цени ще се различават – така фермерите ще могат да пробват късмета си за нужната им техника като посетят и повече от едно събитие.

Информация ще се публикува периодично на www.opticom-bg.com и на www.facebook.com/pages/Opticom-Ltd/154169484595186

Вижте програмата на  „Майски вечери” в рубрика Прояви на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.