1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Прикачна техника на лизинг от ИНТЕРАГРИ

Прикачна техника на лизинг от ИНТЕРАГРИ

Изгодно финансиране на покупка на прикачна техника само до края на септември

През 2023 г. ИНТЕРАГРИ България отбелязва своя 10-годишен юбилей, като въвежда редица нови услуги и предложения с повече ползи за своите клиенти. Така от м. май клиентите на ИНТЕРАГРИ имат възможност да финансират покупката на трактор NEW HOLLAND при уникални за пазара преференциални условия на финансиране с 0,45% годишен лихвен процент за 5 години, с включени 2 безплатни технически обслужвания и 5 г. удължена гаранция на половин цена. Само до 30 юни клиентите на ИНТЕРАГРИ могат да финансират изгодно покупка и на зърнокомбайн New Holland с 0,95% годишен лихвен процент за 5 години срок на изплащане, до 5 години Удълженагаранция, включваща 3 г. безплатна + 2 г. на половин цена.

В отговор на клиентските потребности, до края на септември 2023 г. всеки клиент на ИНТЕРАГРИ България може да финансира и покупката на прикачна техника от портфолиото на компанията при изгодни условия. Клиентите могат да избират сред богата гама от техника за почвообработка, сеитба, пръскане, транспорт и наторяване с марките NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR, BRANTNER, RAUCH и др. Преференциалните условия включват 0,95% годишен лихвен процент за срок на изплащане до 5 години.

В допълнение през цялата 2023 г. всеки, закупил самоходна и прикачна техника от портфолиото на компанията, получава атрактивен пакет от допълнителни отстъпки БОНУС 10, включващ: 10% отстъпка от стойността на допълнително оборудване за закупената машина, 10% отстъпка от сервиз за закупената машина, 10% отстъпка от резервни части за закупената машина.

Последвайте фейсбук страницата на ИНТЕРАГРИ за всички новости и уникални предложения.

За повече информация: www.interagri.bg и 0700 46 666.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.