1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Прикачните пръскачки Primus на Lemken могат да задоволят изискванията на крупните фермери

Прикачните пръскачки Primus на Lemken могат да задоволят изискванията на крупните фермери

Акцентът е върху важните системи, необходими за прецизна работа

Инженерите на Lemken създават прикачната пръскачка Primus, с обем от 2500 до 4500 литра, за да могат да задоволят изискванията на крупните фермери. Високото качество е постигнато, като са премахнати някои ненужни елементи, а акцентът е върху важните системи, необходими за прецизна работа.

Хидравлично сгъваемите щанги, с размер от 15 до 33 метра, са устойчиви на усукване благодарение на Z-образната носеща конструкция, а наклонът им при работа на хълмиста местност се контролира електронно.

Тройните дюзи Teejet air injector са защитени от наранявания посредством тръбен буфер, а резервоарът GRP с вместимост от 2500 до 4500 литра е защитен от отлагане на химикали и е оборудван със система за самоизмиване с вместимост 250 литра.

Таблото с контролни уреди, смесителят за препарати, системата за самозареждане и филтрите са разположени на леснодостъпни места за по-голямо удобство при обслужването им.

Стандартното оборудване включва бордови компютър TeeJet 844, контролиращ всички важни функции, но като опция Primus може да бъде оборудван с други терминали за управление.

 За повече информация в сайта на Lemken...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.