1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. „РАЛОМЕКС“ АД ви кани на щанда си на изложението АГРА 2022 в Пловдив

„РАЛОМЕКС“ АД ви кани на щанда си на изложението АГРА 2022 в Пловдив

Акцентът ще бъде върху най-новите нововъведения и иновации на типовите представители на най-продаваните продукти на фирмата

Българският производител на агротехника, който е сред традиционните участници на АГРА, на тазгодишното изложение на открита площ пред палата 6 ще представи:

Раломекс

1. Дискови брани със самостоятелни единични и двойни дискове

2. Култиватор компактор ККЛ-60

3. Стърнищен култиватор

4. Плугове обръщателни – 3 и 5-корпусни

5. Окопен култиватор - сгъваем

6. Валяк хидравличен – дисков, грайферен, цилиндричен

7. Сечка прикачна за стебла

На изложението АГРА 2022 РАЛОМЕКС ще представи по един типов представител от всички групи машини, които произвежда.

Раломекс

Акцентът ще бъде върху най-новите нововъведения и иновации на типовите представители на най-продаваните продукти на фирмата, т.нар. топ продукти, а именно:

  • Дискова брана със самостоятелни работни органи. Характерното за нея е, че е компактен тип дискова брана. Конструкцията и позволява тя да бъде използвана, както навесна, така и прикачна.
  • Култиватор компактор от серията LIGHT, който служи за леки, фини обработки за правилна подготовка на семенно легло за сеитба.
  • Стърнищен култиватор, който през последните години е един от най-ползваните продукти в България от т.нар. серия машини Strip-Till и е изключително е актуален в нашето земеделие. Характерното при него е, че е функционален и надежден за българските почвени и климатични условия.
  • Обръщателни плугове – цялата гама от най-малкия до най-големия обръщателен плуг ще бъдат изработвани с болтови връзки, които правят машината ремонтопригодна. Изключително надеждната конструкция на машините е постигната с прилагането  на добри производствени практики и модерни тенденции в селскостопанското машиностроене.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.