1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Раломекс представи „Мамут“ на изложение в Румъния

Раломекс представи „Мамут“ на изложение в Румъния

Подемникът е най-новата разработка на българския производител на прикачна техника

Фирма Раломекс за 6-та поредна година направи атрактивно участие на най-голямото селскостопанско изложение в съседна Румъния, привличайки интереса на многобройните посетители.

Новият продукт, с който се представяме на изложението, е подемник - 1000 килограма, особено атрактивен за по-малките фермери, научихме от Мустафа Расимов, ръководител отдел Качествен и технически контрол“ във фирма Раломекс АД. „Машината служи за повдигане и разтоварване на количества тор до 500 кг. Любопитното е, че може едновременно самата торачка да се навеси към трактора и към подемника, за да може без използването на фадрома да се товари тора в торачката. Произвеждаме подемника от тази година, и това е нов за фирмата ни продукт. Името му също е атрактивно - казва се Мамут.“

Наред с новото изобретение, фирма Раломекс представи на изложението и друга нова машини - комбинатор, който е на 4 реда и с 4 метра работна ширина, с по-фини работни органи за по-прецизна обработка. Показваме и вече наложени машини- култиватор-комбинатор- 4 метра, 3-корпусен олекотен обръщателен плуг, който се радва на голямо търсене в Румъния, като и цилиндричен хидравличен валяк, допълни г-н Расимов. През последните няколко години румънските фермери уверено търсят български изделия, заради ниската им цена и доказаната здравина.

Българската компания е едни от новаторите в  производството на машини, предназначени основно за българския пазар. Не веднъж родните инженери са изненадвали посетителите на което и да е изложение с опростените си за работа, лесна подръжка и здравина изделия.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.