1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Раломекс представя нови и подобрени продукти на АГРА 2015

Раломекс представя нови и подобрени продукти на АГРА 2015

Топ предложението е окопен култиватор с торовнасящ апарат за течни торове

На АГРА 2015 Раломекс представя няколко от водещите си машини в продуктовото си портфолио. Най-новият продукт е окопен култиватор с торовнасящ апарат за течни торове, които се вкарват в почвата под налягане, заяви зам.-изпълнителният директор на дружеството инж. Рашид Узунов.

Премиера има дискова брана със самостоятелни работни органи с тампонна защита, с работна ширина 5 метра, предназначена за трактори от 150 до 180 к.с. Стандартно е окомплектована с кух тип ротори. Лагерният възел на работния орган е капсулован и е с дълъг експлоатационен живот.

Другата дискова брана е с двойка самостоятелни работни органи, подходяща за каменисти терени, за екстремно използване в сухи условия.

Хидравличният валяк е един от новите продукти, освен стандартните дискове на валяка, Раломекс предлага два нови варианта – цилиндриченн валяк, който можеда се пълни с вода с цел по-добро уплътняване. Подходящ е при сеитба на рапица. Вторият нов елемент е раздробителят на растителни остатъци.

Подходящ за трактори с мощност 120-140 к.с. е новият типоразмер култиватор компактор с два вида работни органи, разположени на четири реда.

Раломекс представя култиватор за слята обработка, окомплектован с нов тип пружинна брана, която е с променена нова конструкция на пружинния зъб за по-голяма устойчивост.

Сред останалите почвообработващи машини, които дружеството в Завет показва, е обръщателен плуг с хидравлично регулиране на ширината, което се извършва от кабината на трактора.
Олекотените плугове на Раломекс са подходящи за трактори с мощност 60-80 к.с.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.