1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Раломекс с разработка на световно ниво

Раломекс с разработка на световно ниво

Компанията е традиционен участник на изложението БАТА Агро 2016 Пролет

Раломекс традиционен участник на старозагорското изложение за селскостопанска техника БАТА Агро 2016 Пролет показа богата гама от прикачен инвентар. Акцент беше единствения по рода си комбиниран плуг  КПМ – 25, с 2,5 м работна ширина. Премиерата се състоя пред около 2 години, но в края на миналата е регистриран като полезен модел, а тази година очаква да бъде патентована.

С редица подобрения са гамата плугове. Едните са с хидравлично регулиране на работната ширина, а другите с обикновено регулиране на работната ширина, което касае изнасянето на плуга спрямо трактора за регулиране на първата бразда.

Подобрения има и при дисковата брана с 6,5 м работна ширина БДП – 6,5 ПП. Тя е с пружинен предпазител и работи на принципа нон-стоп.
Представител на серията култиватори с пружинен предпазител е КСП – 7ПП. Най – големият е 16 м работна ширина.

Бъдещето при окопните култиватори е на модела КОВ-4,2 ST с течно торовнасяне, който намалява загубите при подхранване на кулутрите с около 20-30%.

Раломекс чрез жребий определи един от участниците на изложението да получи награда. Деян Султанов си тръгна с трикорпусен плуг ПНР.3.20-28. Машините на Раломекс са с двугодишна гаранция.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.