1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Реалният интерес към техниката на „Агромашина” се доказва от направените продажби до момента по време на „БАТА АГРО 2010”

Реалният интерес към техниката на „Агромашина” се доказва от направените продажби до момента по време на „БАТА АГРО 2010”

Фирмата показва новия модел трактори „Ламборджини” R7.210

До момента фирма „Агромашина” регистрира няколко успешни продажби, с което се доказва категоричният интерес от страна на фермерите към гамата техника, която фирмата е подбрала да представи. Тракторите „Ламборджини” R3.EVO 110 и R6.160 вече си имат щастливи и горди собственици. Други фермери подновиха агропарковете си, като закупиха фреза на „Фераболи”, сеялка на „Фиона”, мулчер на „Тортела” и плуг на „Лемкен”.

Сред новите продукти, представени на щанда на „Агромашина”, са пръскачките на италианската фирма „Флорида”. Едната е щангова с обем 3000 л и 18 м щанга с компютърно управление. Другата е с вместимост 400 л и е предназначена за малообемно пръскане на лозя.

На „БАТА АГРО 2010” беше премиерата и на тракторите „Ламборджини” R7.210, които са с нова трансмисия и ново пневматично окачване на кабината с цел повишаване на комфорта.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.