1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Регулиране на сеитбената норма с MONOSEM чрез приложение за смартфони

Регулиране на сеитбената норма с MONOSEM чрез приложение за смартфони

То може да се изтегли от Google Apps, налично е на 3 езика – френски, английски и немски

Сред акцентите на щанда на MONOSEM на предстоящото изложение в Хановер Agritechnica 2013 ще бъде представянето на приложение за лесна настройка на прецизните сеялки на френския топ-производител.

Безплатно приложение за смартфони  

Приложението може да се изтегли безплатно и е налично за таблети и смартфони с Android. С негова помощ бързо ще регулирате предавателната кутия на сеялката за нужната сеитбена норма. След като в програмата се въведат характеристиките на сеялката (модел, вид предавателна кутия, междуредово разстояние и брой отвори на сеещите дискове) потребителят само трябва да зададе исканата сеитбена норма (брой семена на хектар или разстоянието между семената), за да се разбере на кое предавателно отношение  /предавка/ да постави предавателната кутия. Приложението предлага точното предавателно число, съответстващо напълно на желаната норма, или най-близкото до него горно или долно положение. За потребителя остава само да извърши операцията по регулирането. Цялата информация ще се запази в паметта на устройството за следващо ползване - може да се запаметят няколко различни настройки. Приложението изчислява и настройките на торовнасящите уредби на сеялките, както и на уредбите за внасяне на микрогранулирани препарати Microsem.

Приложението е удобно за потребителя и ще бъде от полза за многото клиенти на MONOSEM

То може да се изтегли от Google Apps, налично е на 3 езика – френски, английски и немски и може да се ползва от всички собственици на сеялки MONOSEM, без значение дали сеялката е нов или по-стар модел.

С тази програма MONOSEM предлага на клиентите си чудесно и просто за употреба средство за улесняване на работата със сеялките на полето.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.