1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Римекс Текнолоджис – с богат опит от миналото и с нова концепция на работа

Римекс Текнолоджис – с богат опит от миналото и с нова концепция на работа

Bednar е водещият бранд в портфолиото й

Познатата от дълги години на пазара компания Римекс сега вече е Римекс Текнолоджис. Какво е новото във фирмената й стратегия? „Работим със семейни фирми, които са се доказали на пазара, с тях имаме лесна комуникация, затова залагаме на този начин на работа“, заяви Марио Лазаров, изпълнителен директор на Римекс Текнолоджис.

Водещ бранд в портфолиото на Римекс Текнолоджис е Bednar, включващ почвообработваща и сеитбена техника за есенни култури.

Bednar е чешка семейна компания, основана през 1997 г. В Чехия фермерите са професионалисти и обработват големи площи. Нашите машини са пригодени именно за тях, но те отговарят на изискванията и на останалите фермери по света. В момента изнасяме машини в 25 страни по света. В България сме на пазара от няколко години, но не сме толкова популярни, затова започнахме партньорство с Римекс и очакваме да растем заедно“, заяви Ян Беднар, експорт мениджър на Bednar.

„Ние сме специализирани в производство на машини за минимални обработки на почвата, които правят няколко операции с едно минаване. Разработваме концепция те да бъдат оборудвани с бункер за торовнасяне на течни или гранулирани торове. Това е нова технология за Европа. Направихме тестове при няколко култури и видяхме, че технологията работи. Предвиждаме развитието й през следващите години“, допълни Атила Сабо, регионален мениджър по продажбите в Bednar. 

Римекс Текнолоджис представлява у нас и брандовете: Merlo, Pellenk, Аgrifac, Casella, ще предлага и торове на Агрополихим.

На изложението БАТА АГРО 2016 ЕСЕН компанията ще представи разнообразие от машини, а след това в Добруджа ще ги покаже в действие на полето.

565686585685686588_605

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.