1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. RoGator 600D с нова кабина от AGCO

RoGator 600D с нова кабина от AGCO

На Агритехника 2015 Challenger ще представи и електронна система за контрол

Осигурявайки по-високи нива на видимост за оператора, повече пространство и комфорт, новата самоходна пръскачка на Challenger RoGator 600D е първата машина, която използва новоразработената глобална кабина на AGCO.

Кабината е с по-голямо предно стъкло, секция Control и TaskDoc Pro, електрическа спирателна дюза, безжичен обмен на данни. 

Изцяло интегрирани в пръскачката, инженерите са увеличили използването на всички налични пространства на категория 4 сертифицирана Vision кабина на пръскачката. В съчетание с по-тясната кормилна конструкция, това значително подобрява видимостта за оператора напред.

Кабината е с 32 сантиметра (22%) по-широка, в сравнение с предходната кабина на серията RoGator C-Series. Сега тя осигурява значително пространство за седалката на оператора, която съдържа интегрирана кутия, способна да охлажда и затопля.

Интериорът на кабината и контролният панел са изцяло обновени и целият софтуер вече е изцяло вътрешен. Има нов подлакътник, на който са отпечатани символи, които обясняват всички функции и контроли.

От външната страна, резервоарът за гориво и Adblue резервоарът са комбинирани и размерът на дизеловия резервоар е увеличен с 90 литра - от 230 на 320 литра.

Новата позиция на хидравличния резервоар зад кабината позволява достъпа до платформа, която е с равен под. Стандартните горни и долни халогенни предни работни светлини може евентуално да бъдат заменени с LED пакет.

Машината се предлага с направляващата система Auto-Guide. Първата възможност да се види 2016 RoGator (RG635D, RG645D и RG655D) ще бъде на Агритехника 2015.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.