1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. RТV Х1100 - пъргаво, практично и удобно

RТV Х1100 - пъргаво, практично и удобно

Всеки фермер и ловец трябва да има такова многофункционално превозно средство

RТV Х1100, е с дизелов двигател Кубота, с мощност 20 к.с., а обемът от 1100 кубика позволява да се развива скорост от 40 км/ч. Многофункционалното превозно средство е с хидростатична трансмисия, която има два диапазона на работа, с висока или ниска скорост, спрямо условията на терена, по който се движи. Задвижването е 4х4 и е чрез кардан. Товарният отсек е хидравличен и може да повдига товари до 400 кг.

Машината е оборудвана с алуминиеви джанти и гуми за твърди настилки и земеделски пътища. Гумите могат да бъдат и с по-дълбок грайфер за мочурливи и блатисти терени и по този начин машината е по-функционална, затова освен от земеделци се използва и от активни ловци.

Много от горските стопанства се движат с такива возила, които благодарение на отличния си просвет са изключително проходими и лесно изкачват стръмни терени със страничен наклон.

Кабината има ролбар, като предпазна мярка при преобръщане. Стандартно тя е отворена, но може да бъде дооборудвана с врати, челен прозорец и климатик. Качването в нея е удобно и лесно. Управлението е с педал за газта и педал за спирачката.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.