1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Рулонна сламопреса, копачна машина и мулчер ТОРТЕЛА са новостите на панаира в Добрич

Рулонна сламопреса, копачна машина и мулчер ТОРТЕЛА са новостите на панаира в Добрич

И трите продукта представени от Агромашина - София са новост за българския пазар

От 30.08.2005г. до 03.09.2005г. в гр. Добрич, за първи път на българския пазар, чрез  Агромашина се представят машините:

Рулонна сламопреса ФФ 20
Рулонна сламопреса ФФ 20, произведена от Фераболи - Италия. Сламопреса с карданен вал за предаване на въртящ момент от трактор; размер на балите: ф120-120, двойна опаковъчна система, механизъм за принудително разтоварване на балите, механизъм за събиране на по-широк откос, странични защитни капаци, осигуряващи безопасност при работа. Използва се за балиране на всички видове тревни и житни растения. Позволява балиране както на изсушен, така и на пресен материал.
 
Tortella CME 305 - 170
Копачна машина Tortella CME 305 - 170. Производител - Тортела - Италия. Копачната машина е снабдена с триточкова система за окачване, карданен вал с предпазен съединител, степенно регулиране дълбочината за обработка, тристепенна скоростна кутия за регулиране честотата на движение на работните органи. Копачната машина има широк спектър на приложение и е особено подходяща за зеленчукопроизводство. Замества в известна степен работата с плуг. Основно предимство на машината е възможността за прецизна работа в необработени терени. Изключително подходяща за каменисти почви. Позволява работа при различни агрометеорологични условия. Възпрепятства образуването на плужна пета, с което подобрява водопропускливостта на почвата и обезпечаването на растенията с вода.Повишава естественото плодородие на почвата чрез оптимално използване на растителните остатъци.
 
Мулчер TR 10 V
Мулчер TR 10 V, произведен от Тортела - Италия. Машината е оборудвана с карданен вал за предаване на въртящ момент от трактора, който посредством редуктор задвижва работните органи, заден валяк и механизъм за обезопасяване.Използва се за ситно нарязване на клоните на дърветата след резитба в овощните градини, които са върху почвената повърхност. Ползва се и в лозарството, също за ситно нарязване на лозовите пръчки след резитба. Замества ръчното събиране на клоните в овощните градини и лозовите насаждения след резитба. Подобрява естественото плодородие на почвата.Минимизира разходите за труд.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.