1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Със SMART-CONTROL EINBÖCK отвежда технологията за механична борба с плевели до съвсем ново равнище!

Със SMART-CONTROL EINBÖCK отвежда технологията за механична борба с плевели до съвсем ново равнище!

Заповядайте на щанда на австрийската компания на изложението Агритехника в Хановер

Само след няколко дни започва Агритехника 2019 г.! Погледите на цялата земеделска инженерна промишленост са насочени към Хановер. Водещият световен търговски панаир за тенденции и нововъведения!
 
На тазгодишната Агритехника австрийската марка EINBÖCK предлага множество нововъведения. Със SMART-CONTROL - новата система за още по-прецизно регулиране на точната работна дълбочина на AEROSTAR-EXACT, представяме напълно нов принцип на работа.
 
CHOPSTAR-TWIN разширява продуктовата гама от култиватори на EINBÖCK за грижа за посевите. Като специалист в култивационните технологии с десетилетия опит, австрийският производител постави още един „крайъгълен камък“ в технологията за механичен контрол на плевелите. Вместо разполагане на почвообработващите елементи между редовете на посева, с цел още по-прецизно окопаване, почвообработващите елементи са поставени директно над реда.
 
С FUSION FARMING EINBÖCK свързва предимствата на органичното и конвенционалното земеделие! И двата метода имат своите собствени предимства. Трябва да използваме силните страни и на двата! Ето защо EINBÖCK отделя особено внимание на сливането на органичното с конвенционалното земеделие и предлага на селските стопани по целия свят повишена ефикасност и добавена стойност.
 
Посетете EINBÖCK на тазгодишната Агритехника, за да обсъдим най-новите разработки.
 
Вижте сами!
Палата 11, щанд В05
Очакваме посещението ви с нетърпение!
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.