1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Съвършените решения на Titan Machinery Bulgaria

Съвършените решения на Titan Machinery Bulgaria

Компанията участва в Деня на отворените врати на Института по земеделие в Карнобат

Titan Machinery Bulgaria представи модерни решения за зърнопроизводството и животновъдновъдството в Деня на отворените врати, организиран от Института по земеделие в гр. Карнобат. Фирмата  показа комбайни и трактори с марката Case IH, както и строителна техника Case CE приложима в земеделието.

Посетителите имаха възможност да се запознаят отблизо с най-големия зърнокомбайн Case IH Axial Flow модел 9230 от серията 230 с мощност 570 к.с., 12-кубиков бункер и скорост на разтоварване 159 л/сек. Комбайнът Axial Flow модел 9230 е с най-голямата отсевна площ в световен мащаб – 6,5 кв./м, изключително производителен и икономичен. С усъвършенстваната си разтоварваща система комбайните Case IH Axial Flow от серия 130 и 230 намаляват времето ви за разтоварване с до 40%. Хедерът, модел 3050, който предлага ТМБ за този комбайн, е с работна ширина от 7,15 до 12,50 м. Дъното му се изнася напред, което го прави изключително подходящ за прибиране на рапица.

Тракторите Magnum също бяха представени в лицето на моделът Magnum 290. Всички трактори от серията Magnum са с вградена системата за Автоматично управление на производителността (APM), която автоматично избира най-ефективното съотношение между предавката и оборотите на двигателя. Системата дава възможност машината сама да избира оптимален вариант, за работа  при нисък разход на гориво. Тракторите от тази серия са свиканали на работа в тежки условия или продължителни часове работа. Оборудвани със системата за Селективна каталитична редукция /CSR/Magnum  отговарят на изискванията  за вредни емисии Tier 4 и оптимизира своята работа.

Целия материал четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.