1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Selecto премахва плевелите на 100%, без пестициди

Selecto премахва плевелите на 100%, без пестициди

Вижте иновативната машина на 20 май от 11 ч на опитните полета на Аграрен университет – Пловдив

Selecto е революционна технология за трайно унищожаване на плевели по екологосъобразен начин, патент на холандската компания Weed Free Service. Методът, базиран на използването на горещата вода и електричество, гарантира на 100% премахване на видовете плевели, дори и упоритите – поникнали, прораснали, семена в почвата и коренища.

Weed Free Service ще направи презентация на иновативната машина на 20 май от 11 ч на опитните полета на Аграрен университетПловдив, а специалистите на компанията ще запознаят присъстващите за предимствата на технологията. Заповядайте и Вие. Поканата важи за всички, които се интересуват от предлагания за първи път у нас продукт за тотално и трайно унищожаване на плевелите без химични средства.

Weed Free Service е организирала и кетъринг с кратка почерпка за всички присъстващи. На чаша вино и изискани мезета ще бъдат обсъдени предложенията на компанията за бъдеща съвместна дейност.

Технологията Selecto е изключително подходяща, както за земеделски открити площи и оранжерии, така и за общински терени и пространства, железопътни гари и летища, обществени и увеселителни паркове, къмпинг и яхтени пристанища, училищни и детски площадки, частни дворове и градини.

Доверете се на холандския метод, спестете разходи за скъпоструващи пестициди, защитете почвата и околната среда, съхранете здравето на планетата.

Selecto - световният опит вече и в България!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.