1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Серията CX на New Holland - лидер с бъдеще

Серията CX на New Holland - лидер с бъдеще

Иновативната технология посреща предизвикателствата на съвременното замеделие

Серията CX на New Holland е важно събитие в историята на комбайните. Иновативната им технология посреща предизвикателствата и промените в повишаващите се изисквания на съвременното замеделие.

От създаването си през 2001 г. и до днес CX серията превърна успеха в постоянен процес. Мощните двигатели предлагат изобилие от тяга дори и в най-критичните моменти. В кабината оператора е в пълен контрол на всяка операция, благодарение на новите IntelliView™III система с „тъч-скрийн“ управление, SmartSteer™ и IntelliSteer™. Всичко, което е нужно за отлична продуктивност, надеждност и рентабилност.

Varifeed хердери, адаптиращи се към културата

       new_picture_3_1_448_01

Високата скорост на работа при жътва, независимо от културата, е ключов елемент за
пълноценно използване на потенциала на комбайните CX8000! Хедърите Varifeed с регулиране позицията на ножа гарантират точно това: висока скорост, независимо от условията и културата.

Чисто зърно и пълен капацитет, дори при наклони

           new_picture_4_1_445

Това, което отличава комбайните с пет сламотръса TC5000 от останалите, е способността им да осигуряват чисто зърно дори и в най-трудните условия. Новата каскадна система на отсяване включва три сита: предварително сито, горно сито и долно сито с патентованата New Holland Smart Sieve технология, която е ключова за постигане на максимален капацитет без компромис в качеството на зърното.

   new_picture_5_1_448

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка New Holland. Компанията е оторизирана да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на Интерагри и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от българската фирма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.