1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Сеялките Solitair 9 на Лемкен осигуряват висока надеждност при всякакви почвени условия

Сеялките Solitair 9 на Лемкен осигуряват висока надеждност при всякакви почвени условия

Двойните сеещи дискове са с паралелно окачване и независимо регулиране

Бурното развитието на селското стопанство през последните години и стремежа на фермерите да бъдат конкурентоспособни изисква използването на високоефективни машини с лесно обслужване.  Сеялките Solitair на Лемкен осигуряват голяма точност на посева и висока надеждност при всякакви почвени условия.

Шест дозиращи зъбни колела осигуряват бърза настройка на сеитбената норма от 1,5 до 300 кг/ха. Оборотите на хидравлично задвижвания вентилатор не зависят от оборотите на трактора, което осигурява постоянен приток на въздух за по-точна дозировка на семепотока. Разпределителните кутии са извън бункера, което ги прави лесни за обслужване и почистване.

Двойните сеещи дискове с паралелно окачване и независимо регулиране, осигуряват равномерна дълбочина на засяване на семената, дори при голяма работна скорост и наличие на растителни остатъци. Дисковете са защитени от проникване на камъни и органични остатъци. Сеялката Solitair 9 показва много високи резултати в комбинация с брани Rubin и Heliodor, активна брана Zirkon или с култиватори Karat и Kristall.

 За повече информация в сайта на Lemken...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.